FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
sjećate se ove scene?

Spektakl u New Yorku: Fedor i Silva u glavnim ulogama

Organizacija Bellator svoj će najnoviji vrhunac doživjeti u legendarnoj dvorani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Debi legendarnog Fedora Emelienenka u američkoj organizaciji Bellator dogodit će se u lipnju. Nakon što je borba s Mattom Mitrioneom u veljači otkazana zbog problema koje je Amerikanac imao s bubrežnim kamencem, njihov meč bit će održan na spektakularnom Bellator 180 eventu u New Yorku 24. lipnja.

To će ujedno biti i debi ove organizacije u legendarnoj dvorani Madison Square Garden i New Yorku općenito, a tamošnji ljubitelji MMA-a mogu biti itekako zadovoljni. Borba Fedora neće biti jedina poslastica za obožavatelje boraca stare garde iz doba Pridea. Iste večeri glavna borba će biti ona između Chaela Sonnena i Wanderleija Silve.

Legendarni se Brazilac nije proslavio nakon što se povukao iz borbe s Cro Copom u Japanu krajem prošle godine, a sad ćemo vidjeti što može protiv kralja ''trash talka'' Chaela Sonnena koji je početkom godine izgubio od još jedne UFC legende koja se sad natječe u Bellatoru, Tita Ortiza.

Bio je to prvi nastup Sonnena nakon što je prije četiri godine otišao iz UFC-a nakon poraza od Rashada Evansa odnosno višestrukih padanja na doping testovima zbog čega je dobio dvije godine suspenzije.

Sukob iz 2014. napokon seli u kavez

Suparništvo Silve, koji je također povratnik u MMA nakon četiri godine stanke uzrokovane suspenzijom zbog izbjegavanja doping testova, te Sonnena počelo je na snimanju brazilskog izdanja reality showa The Ultimate Fighter kada se dogodio onaj poznati sukob koji će sada napokon dobiti svoj završetak u kavezu.

Povratak Fedora u SAD nakon ona tri šokantna poraza 2010. i 2011. (Werdum, Bigfoot Silva, Henderson) te njegova prva prava borba od prekida mirovine, kao i meč Silve i Sonnena, na trenutak će zasjeniti i UFC. Bellator će u lipnju doživjeti svoj dosadašnji vrhunac, a MMA fanovi trljaju ruke.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider