FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Cro Cop je ogorčen!

Silva otkazao borbu, Mirko poludio: "Obična si kukavica! Nalupat ću te kao p****"

Ipak neće doći do borbe između Mirka Filipovića i Wanderleia Silve, ali Cro Cop će se boriti krajem godine u Japanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od mjesec dana uoči spektakularnog nastavka borbe za Rizin World Grand-Prix stigla je vijest o povlačenju Wanderlija Silve iz borbe s Cro Copom. Mirko je objavio na svom Facebook profilu da neće doći do mjesecima očekivanog meča između njega i Silve u Saitama Areni u Japanu 29. prosinca. Tko zna možda se Brazilac uplašio Mirkovih prijetnji na društvenim mrežama.

Dvije legende Pridea trebali su se susreti po treći put u ringu, nakon što prva borba proglašena neodlučenim rezultatom, dok je u drugoj Cro Cop brutalnim high-kickom nokautirao Silvu.

Mirko je ogorčen te je javno ''popljuvao'' nekad velikog rivala iz Pridea.

"Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei "hrabro srce" Silva uplašio i otkazao borbu samnom. Uplašio se i ne želi se više boriti sa mnom. No ja sam to znao od početka. Pravio se frajer u srpnju kada me izazvao. Tada sam pomislio "ovaj čovjek ima muda", no sada vidim da je to sve bilo obično sranje.

Nekada je bio borac bez trunke straha! Pravi ubojica. A sada je obična uplašena kukavica koja danas jedino može ubiti komarca. Wanderlei Silva, nemoj da ti padne na pamet da se pojaviš u Japanu kao gost, jer ću te nalupati kao pi...., baš kao što to i zaslužuješ. Ti nisi ništa drugo osim uplašene pi.... Dosada sam te cijenio, ali više ne. Predlažem ti novo ime: Wanderlei "kukavica" Silva", napisao je Cro Cop.

Japanski navijači u Saitama Super Areni trebali su 29. prosinca padati u nesvijest od uzbuđenja. Tada su u ring budu trebala izaći dva legendarna ratnika iz doba Pridea. Trebala je to biti glavna borba večeri, a sada će biti zanimljivo vidjeti koga će Rizin pozvati da nadomjesti Brazilca koji se nije proslavio za razliku od njegovog sunarodnjaka Minotaura koji je pak Mirku dao najveću moguću pohvalu u jednom intervjuu.

Ukoliko Rizin našem borcu ne nađe novog protivnika, on će imati izravan ulaz u polufinale koje je na rasporedu u Saitama Areni 31. prosinca. Tamo će ga čekati bolji iz dvoboja bivšeg sumo borca Baruta i japanske legende Tsuyoshija Kosake.

U svakom slučaju, mi jedva čekamo vidjeti Cro Cop u pohodu na World Grand-Prix za kojeg će boriti i bivši teškaški UFC prvak Shane Carwin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider