FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo

Mirko zaprijetio: ''Spavaš li mirno Wanderlei Silva?''

Cro Cop i Wanderlie Silva uskoro ulaze u ring, a mi jedva čekamo taj okršaj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo više od mjesec dana ostalo je do trećeg obračuna dvije legende Pridea, Mirka Filipovića i Wanderleija Silve. Od onog legendarnog nokauta kojim je Silva poslan u carstvo snova prošlo je deset godina, a brazilski se borac sigurno želi osvetiti Hrvatu za taj brutalan lijevi high-kick.

Ulog nije samo ugled u MMA svijetu već i nastup na Staru godinu na završnici Rizin World Grand Prixa. Tko pobijedi tog 29. prosinca u Saitama Areni borit će se za veliko finale protiv pobjednika obračuna gorostasnog bivšeg sumo borca i čovjeka koji je jedini pobijedio Fedora do onih poraza Rusa u Strikeforceu.

Mirko je putem Facebooka još jednom podijelio s fanovima snimke svojih mukotrpnih treninga. Nakon što je poručio da njegov ''high kick nikad ne umire'' te time podsjetio Silvu na njegovu noćnu moru, sada je hrvatski borac bio izravan.

''Spavaš li mirno Wanderlei Silva?'', napisao je Cro Cop na engleskom uz fotografije bacanja sparing partnera na tlo.

Možda je Mirko htio dati do znanja Brazilcu da opasnost više ne prijeti od razornih udarca već i od rušenja. Naša je legenda sigurno u boljoj fizičkoj formi jer se češće borio zadnjih godina, no trenutak istine bit će jedino u ringu 29. prosinca.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider