FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MNOGE JE IZNENADIO

Baby Lasagna ljubitelj je sporta, a za aktivno bavljenje odabrao je jedan borilački

Marko Purišić u borilačkom sportu pronašao je puno toga što ga je oduševilo.

Baby Lasagna (Foto: Afp)

Ove subote cijela Hrvatska bit će uz Marka Purišića, Baby Lasagnu, na finalnoj večeri izbora za pjesmu Eurovizije

Taj mladić iz Umaga osvojio je i ujedinio cijelu Hrvatsku, a možemo reći kako svakom izjavom ili novom informacijom postaje sve simpatičniji.

Da je između ostalog i veliki zaljubljenik u sport, otkrio je citirajući Kobeja Bryanta nakon plasmana u finale, a malu suradnju dogovorio je i s Hrvatskim nogometnim savezom.

Pronašao se u borilačkom sportu

No rijetko tko je znao koji mu je najdraži sport. O tome je nedavno progovorio gostujući u Podcast inkubatoru. On je naime zaljubljenik u borilačke sportove, kojima se i aktivno bavio. No jedan mu je ipak najdraži.

"Najviše su mi se svidjele borilačke vještine. I specifično jiu-jitsu. Volio sam i muay thai, ali grappling mi je uvijek bio draži nego striking", rekao je te nastavio:

"Obožavao sam to i žao mi je što tamo odakle dolazim nema klubova. Ni za hrvanje, ni za džudo, ništa. Inače bih se time vjerojatno bavio, to mi je baš najbolje."

No da je Marko ipak trenirao te sportove, potvrdio je idućom izjavom.

"Znaš ono, misliš si tuča ovo-ono, ali meni je uvijek teži sparing bio jiu-jitsu nego bilo kakav striking. Tri minute runde jiu-jitsua naspram tri minute muay thaija. Moje je iskustvo da mi je jiu-jitsu bio puno teži. Baš mi je zato bio fora i nije me toliko bilo strah. Strašno je kad treniraš, kad ti lik dođe i udari te nogom u glavu. Kad vidiš da ta noga leti...", ispričao je.

Nadamo se da Marku vještine koje je naučio neće biti potrebne da se obrani od obožavatelja nakon što u subotu upiše pobjedu. A pobijedit će, zar ne?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider