Košarka
SPORTOVI
Košarka
ODABRAO PRAVE RIJEČI

VIDEO Baby Lasagna nakon ulaska u finale citirao Kobeja Bryanta

Komentirajući svoj prolazak u finale ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije, Baby Lasagna poslužio se riječima nezaboravnog Kobeja Bryanta.

Baby Lasagna i Kobe Bryant (Foto: screenshot (YouTube), AFP)

Hrvatski predstavnik na natjecanju za pjesmu Eurovizije, kod nas popularno zvanom Eurosong, uspješno je odradio posao u polufinalu.

Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purušić, opravdao je status favorita za pobjedu na cijelom natjecanju, ali svjestan je kako je zapravo odradio tek prvi dio posla. No pokazao je već u polufinalu da ima sve potrebno za finalni trijumf.

Upitan o šansama za pobjedu, citirao je Kobeja

To je potvrdio i izjavom na konferenciji za medije, zapravo odgovorom na novinarsko pitanje.

Baby Lasagna Hrvatska u euforiji: Znate li što se dogodilo kad su Talijani zadnji put pobijedili na Eurosongu? divider

Upitan je o pritisku kakav stvara činjenica da je favorit natjecanja s 37 posto šansi za pobjedu na cijelom natjecanju. On je tada citirao Kobeja Bryanta.

"Osjećam se jednako kao što sam se osjećao kad sam vodio prije nego što je Nemo prvi put preuzeo pozornicu. To su sve samo brojke. Kao što je Kobe rekao, posao nije gotov. Ništa nije gotovo dok debela dama ne zapjeva", rekao je Marko, time se predstavivši i kao ljubitelj košarke.

Nemo je inače predstavnik Švicarske, drugi najveći favorit, koji će prvi put na pozornicu u Malmöu kročiti u četvrtak, na drugom polufinalu.

Kobe je znao što govori

Marko se zapravo referirao na Bryantovu izjavu nakon druge utakmice NBA finala protiv Orlando Magica 2009. godine.

Conor McGregor VIDEO Conora McGregora s bicikla je oborio neoprezni vozač! Reakcija MMA superzvijezde sve je ostavila bez teksta! divider

Bryant je tada pred novinare došao smrknutog lica, nakon što su Lakersi do pobjede došli tek nakon produžetka. Upitan je zbog čega je nezadovoljan i ne bi li trebao biti sretniji pošto su poveli 2:0 u seriji.

Kobe je samo rekao da to ne znači baš ništa i da posao nije gotov. Naravno, time je zadržao fokus na seriju koja je završila 4:1 u njihovu korist. Bila je to četvrta od pet titula NBA prvaka koje je Kobe osvojio.

Jeste li gledali polufinale Lige prvaka ili Baby Lasagnu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider