Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Unite, unite Europe

Hrvatska u euforiji: Znate li što se dogodilo kad su Talijani zadnji put pobijedili na Eurosongu?

Talijani su prije tri godine imali najbolju pjesmu Europe i najbolju nogometnu reprezentaciju Starog Kontineta. Ove godine favorit je hrvatski predstavnik Baby Lasagna.

Baby Lasagna (Foto: Screenshot)

Hrvatska nogometna reprezentacija godinama je u svjetskom vrhu, a čini se kako su i naši glazbenici napokon podigli letvicu, barem što se tiče Eurosonga.

Na skorašnjem Euru Vatreni će biti među favoritima iz sjene, a hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna navodno je među najvećim favoritima na kladionici za pobjedu na izboru za najpjesmu Europe.

Jeste li gledali polufinale Lige prvaka ili Baby Lasagnu?

Ukupno glasova:

Društvene mreže gore na tu temu, a jednu od zanimljivosti koju su pedantni statističari izvukli jest da je 2021. godine, kad je Eurosong osvojio talijanski bend Maneskin, Italija postala europski nogometni prvak!

Pjevač grupe Maneskin zaludio je obožavateljice diljem Starog Kontinenta, a nogometne obožavatelje iste je godine oduševljavao golman Gianluigi Donnarumma, koji je postao najbolji igrač Eura.

Ove godine favorit je dakle naš Baby Lasagna, a ako se povijest ponovi, Hrvatska bi u tom slučaju trebala postati nogometni prvak Europe.

Prije tri godine naši prekomorski susjedi, a 2024. mi, zašto ne?!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider