FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"on i mandžukić su slični"

Za našeg novinara koji je uživo razgovarao s Miočićem nema više dileme: "On je najveći svih vremena"

Sportski komentator Dnevnika Nove TV Vlado Boban komentirao je najveći teškaški meč u povijesti UFC-a između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Novinar Dnevnika Nove TV Vlado Boban bio je komentator najveće trilogije u povijesti UFC-a između Stipe Miočića i Daniela Cormiera. On je zajedno sa svojim stručnim sukomentatorima Igorom Pokrajcem i Zelgom Galešićem od 4 sata ujutro pa sve do pola 8 komentirao UFC 252 event koji ste mogli gledati uživo na GOL.hr-u, te koji možete pogledati u snimci na Novoj TV večeras od 22:45.

Vlado Boban, inače dugogodišnji obožavatelj i poznavatelj MMA-a, bio je gost Dnevnika Nove TV i u njemu je otkrio svoje dojmove najvećeg meča u povijesti teške kategorije u UFC-u.

gol expired Stipe se vratio kući: Lijepa supruga znakovitom objavom objavila da je kralj sletio divider

"Sa strepnjom smo prvo analizirali meč. Cormier je velikan slobodne borbe, veliki protivnik. Nisam očekivao da će otići na bodove. Vjerovao sam ga da će ga Stipe završiti ranije. Imao ga je u drugoj rundi i da je ostalo malo više vremena vjerujem da bi ga pobijedio. Bilo je na kraju veliko olakšanje. Naš stručni sukomentator Igor Pokrajac odmah je zvao ljude iz Rtine. Obično to idemo proslaviti na bezinsku, no on je rekao idem u Rtinu, spreman je janjac", kazao je u Dnevniku Nove TV Vlado Boban.

UBOD U OČI DANIELA CORMIERA

On je nakon što je Stipe osvojio naslov UFC prvaka posjetio njegov grad Cleveland u SAD-u i imao priliku pogledati njegov trening i nakon njega popričati s njim u trenucima kada kamere nisu bile upaljene.

"Nas novinare najviše zanima kakav je borac osoba kada se kamera ugasi, pogotovo jedan takav vrhunski poput Stipe. Imao sam priliku popričati sat vremena s njim i moram reći da me oduševila ta njegova energija, samopouzdanje i odlučnost. To je sve ono što statistika ne vidi i ne može izmjeriti. U nekoliko je navrata spomenuo Marija Mandžukića kao najdražeg nogometaša i čak bi s njim povukao jednu paralelu jer je i Mandžukić takav. Cijeli niz sezona je bio osporavan od stručnjaka, poslodavaca, a ista je stvar s Miočićem. A to vrhunski sportaši poput Miočića i Mandžukića koriste kao pogonsko gorivo. Mnogi borci poput Francisa Ngannoua koji kada dožive poraz jednostavno nestanu, za razliku od Miočića koji je iz svakog poraza izašao kao puno bolji borac."

Daniel Cormier uoči četvrte runde Poznati nalazi Cormierovog pregleda oka u bolnici: Stipe i sudac se javno ispričali divider

Ovom pobjedom Stipe je po četvrti put u karijeri obranio pojas UFC prvaka, te po šesti put slavio u borbi za naslov čime se izjednačio s UFC legendom Randyjem Coutureom.

"Nema više nikakve rasprave. Čovjek u karijeri ima 20 pobjeda i samo tri poraza, a ono što moramo naglasiti da je od 20 pobjeda čak 17 stiglo u U UFC-u. To je niz godina na vrhunskoj razini protiv samih top protivnika. On je torpedirao čitav niz vrhunskih boraca, bivših prvaka od Werduma do Santosa pa sve do Cormiera. On se dokazivao iz godine u godinu i to samo protiv top top protivnika. Sve ih je pobijedio, šest se puta borio za titulu i nema više rasprave o tome tko je najveći."

POBJEDA STIPE MIOČIĆA - cijela borba

Stipe Miočić (Foto: AFP) Stipe Miočić počistio je cijelu tešku kategoriju: Dobro zna što mu sad slijedi, vrijeme je da pokupi vrhnje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider