FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uznemirujući sadržaj

Alen Babić potpuno uništio lice protivniku i upropastio mu susret s Usikom: Objavio fotografiju

Boks ponekad može biti surov, pokazuje to lice Babićeva protivnika.

Steve Robinson i Alen Babić (Foto: Profimedia)

Hrvatski boksač Alen Babić imao je relativno lak posao u svom povratnikom meču nakon godine dana pauze. Babić je tehničkim nokautom u šestoj rundi svladao Engleza Stevea Robinsona nanijevši mu pritom popriličnu štetu na licu.

Nakon borbe Babić je podijelio fotografiju na društvenim mrežama zajedno s poraženim boksačem na kojoj se jasno vidjelo koliku je štetu pretrpio.

''To je bilo zlostavljanje. Pogađao sam sve što sam bacao, nadam se da je ok. Sretan sam što je sudac ipak na kraju zaustavio borbu. Želio sam ipak proći koju rundu, da sam ga završio u prvoj ne bih znao na čemu sam. Čak me i uhvatio s nekim udarcima, ali na kraju sam sretan što je otišlo u šest rundi'', rekao je Babić u izjavi za Seconds Out.

Sam Robinson je odao priznanje hrvatskom boksaču te otkrio kako je trebao sparirati s Oleksandrom Usikom uoči borbe za ujedinjenje teškaških naslova protiv Tysona Furyja 18. svibnja.

''On je kao radni konj. Bio je neumoljiv. Mislio sam da će se umoriti kroz četvrtu i petu rundi. Usik me zvao na sparing, ali sada ništa od toga. Vratit ću se kad se oporavim'', poručio je Robinson.

Alen Babić Babić otkrio koji savjet je jedini čekao iz svog kuta te prozvao poznatog boksača: ''Vrijeme je!'' divider

Alen Babić VIDEO Babića prozvao neporaženi Englez, on odmah odgovorio: "Tko je je*ote taj? Dajte mi tjedan dana odmora i može!" divider

Alen Babić i Steve Robinson Alen Babić i Steve Robinson (Foto: instagram marko milun)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider