FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
BIO BI TO DOBAR MEČ

VIDEO Babića prozvao neporaženi Englez, on odmah odgovorio: "Tko je je*ote taj? Dajte mi tjedan dana odmora i može!"

Sjajno je raspoložen bio Alen Babić nakon pobjede protiv Stevea Robinsona, a posebno je zanimljiv bio odgovor na prozivku Tommyja Welcha.

Alen Babić (Foto: screenshot (Sky Sports))

"Vratio sam se, sretan sam što sam ovdje", prvo je što je rekao Alen Babić nakon što je napustio ring u kojem je došao do pobjede nad Steveom Robinsonom.

Nakon toga je bio upitan da prokomentira svoj nastup u meču gdje Englez zapravo nije imao nikakve šanse, a pred posljednju rundu znakove očaja pokazao je i njegov kut

Glavno je bilo uvjeriti sam sebe da je još tu

"Ovo je bio nastup pod ring rustom, ali sretan sam što sam se vratio sebi, onome što jesam. U svom prošlom meču nisam primio pravi udarac, a pao sam, znači da sam imao problem u glavi. Sad sam dobar, primio sam dobre udarce, imao sam odličnog protivnika", rekao je Babić, koji je zapravo slavio u svom prepoznatljivom stilu boksa

"Prošla godina bila je horor i hvala svima ovdje koji su odlučili dati mi da se vratim ovdje", dodao je, nastavivši:

"Najvažnije je da mi se vratilo samopouzdanje. Znali smo da ovaj protivnik nije na mom nivou, ali trebao sam vidjeti kako ću reagirati na udarce. Primio sam neke dobre udarce, ali nisam ništa osjetio, bilo je sjajno."

Dobio je zanimljivu prozivku

Uslijedilo je pitanje o tome kad i protiv koga želi ponovno u ring.

"Rekao sam Dillianu Whyteu da ću se boriti protiv bilo koga. A on mi je rekao da samo kažem ime", rekao je Babić, dok je sa strane došla prozivka od čovjeka koji je stajao pored Dilliana Whytea i Marka Miluna.

Radi se o Tommyju Welchu, britanskom teškašu omjera 13-0, koji bi svakako mogao biti protivnik uz meč protiv kojeg bi se dala složiti zanimljiva priča.

"Tko je je**te taj tip. Ako želite vidjeti još jedan ludi nokaut, dajte mi tog tipa. Ako želite vidjeti kako ubijam ljude, dajte mi ga. Dajte mi tjedan dana odmora i idemo. Zapravo, čini mi se malo debeo, možda bolje mjesec dana", rekao je Babić uz osmijeh, a ništa drugačije nije bilo niti kod engleskog boksača na tribinama.

Babić protiv Welcha bi, gledajući kako vole raditi engleski promotori, mogao biti itekako realan meč.

Pogledajte kako su prozivka i reakcija izgledali.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider