FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
podijelio na facebooku

Alen Babić otjerao bahate klince s košarkaškog terena: "U drugo vrijeme dobili bi i šamar"

Hrvatski boksač Alen Babić podijelio je na svojem profilu na Facebooku anegdotu s košarkaškog igrališta.

Alen Babić (Foto: Screenshot)

Hrvatski boksač Alen Babić već mjesec dana stoluje kao aktualni nositelj WBC-ova srebrna pojasa u bridgerweigtu, a sad se odmara, gostuje na seminarima i po podcastima, odnosno uživa u plodovima svojeg rada.

Jedna od omiljenih razbibriga mu je košarka, koju često igra sa svojom zaručnicom ili prijateljima, a na svojem profilu na Facebooku opisao je jednu situaciju koja mu se dogodila na košarkaškom terenu.

Dva nadobudna klinca potrudila se da ne bude sve savršeno

"Sport je predivan, ništa me ne usrećuje kao igralište. Igralište puno djece, školaraca i 'starijih' u koje već i sam spadam, kad bi se gledao očima malog Alena koji je odrastao na igralištima poput ovog. Ali eto, da ne bi sve bilo savršeno potrudili su se dva nadobudna klinca."

Alen Babić Babić odgovorio na prozivke srpskog boksača: Poslao je ponudu koju bi mu bilo pametno prihvatiti divider

"Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagat da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se šeće kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti."

E moji klinci, mogu vam reći da je to put u ništa

"Neće dva na dva jer su predobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moj 'airball' ide prema duplo mlađem dečkiću i on pređe preko lopte... E moji klinci, s razine profesionalnog sportaša vam mogu reći da je to put u ništa, i možete očekivati samo ništa. 'Kad si se prije umislio dan ti je***' da citiram velikog blogera Kruleta."

Alen Babić FOTO/VIDEO Alen Babić od sada će u ring ulaziti uz veliku i opaku tetovažu na prsima divider

"Razumijem da je to neki drugi svijet danas, ali duboko se nadam da je ovo bila samo ružna iznimka. Kažu mi da se danas i očevi zovu da rješavaju te situacije, da sam ja to kojim slučajem onda napravio dobili bi po glavi i otac i ja, takvo poštovanje sam imao prema starijoj ekipi na igralištu. Budite normalni..." napisao je Babić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider