FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ZA PUT U NOVE POBJEDE

FOTO/VIDEO Alen Babić od sada će u ring ulaziti uz veliku i opaku tetovažu na prsima

Alen Babić odlučio je svoja prsa ukrasiti velikom i njemu vrlo značajnom tetovažom.

Alen Babić tetovaža (Foto: Instagram)

WBC-ov silver prvak bridgerweight kategorije, Alen Babić, odlučio je na svoje tijelo staviti jedan novi znak prepoznavanja. Veliku simboličnu tetovažu na prsima.

Nešto je to o čemu je neko vrijeme razmišljao, da bi sad napokon planirano ostvario. I moramo priznati da mu tetovaža izgleda impresivno. Njegovi pratitelji na Instagramu mogli su pratiti njen sami proces nastajanja, a prvi put smo ju u cijelosti vidjeli u objavi posvećenoj Marijanu Benešu, čiji je mural u Banjaluci posjetio. Naime, u tom gradu je tetovažu i odradio.

Babić je sad tijekom komunikacije s fanovima otkrio nešto više detalja o samom procesu nastanka tetovaže, uključujući to da je cijeli proces tetoviranja trajao oko 16 sati, kroz tri različita dijela.

Do ponedjeljka poslijepodne imate priliku cijelu tetovažu vidjeti OVDJE

Nakon toga može vam pomoći screenshot ispod odlomka.

Alen Babić tetovaža Alen Babić tetovaža (Foto: Instagram)

Babić je nakon osvajanja WBC silver pojasa osigurao status prvog izazivača za najveću i najvažniju titulu svjetskog prvaka kategorije do 101.6 kilograma, koja je u vlasništvu Kolumbijca Oscara Rivasa. 

Za sada još nije poznato kad bi se Babić za titulu mogao boriti, budući da Rivas već ima za 13. kolovoza ugovoren meč protiv Lukasza Rozanskog. 

Ono što znamo je to da će Babić od sada u ring ulaziti s impresivnim novitetom na svom tijelu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider