FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ODRADIO SA STILOM

Babić odgovorio na prozivke srpskog boksača: Poslao je ponudu koju bi mu bilo pametno prihvatiti

Napokon je došla reakcija Alena Babića na prošlotjedne prozivke Andreja Pešića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošlog tjedna mogli smo svjedočiti prozivkama koje je na adresu Alena Babića uputio Andrej Pešić. Pešić je najbolji srpski boksač cruiser/lakoteške kategorije, u karijeri je ostvario 14 pobjeda, dva poraza (jedan od Petra Milasa) i jedan neodlučeni meč, a BoxRec ga rangira kao 127. "kruzeraša" svijeta.

Babić prvobitno na te prozivke nije reagirao. Uostalom, on je nedavno osvojio WBC-ov silver pojas bridger kategorije, čime je osigurao poziciju prvog izazivača za svjetsku titulu. To je trenutno Oscar Rivas, koji prije toga ima ugovoren meč u kolovozu. Prema tome, ne znamo kad bi Babić mogao u ring, posebno ako namjerava odmarati i čekati meč koji će mu donijeti i najveću zaradu karijere.

Ne čudi nas što Babić do sada nije reagirao

Zbog toga nas ne čudi što na Pešića nije reagirao, no sad se to ipak dogodilo, nakon pitanja jednog od pratitelja na Instagramu. Odgovor je zapravo očekivan. 

''A kako brate? Gdje, što? Ja čekam napad na titulu svjetskog prvaka, a on je 130. na svijetu. J**i ga. Što, gdje, kako, kad?'', rekao je Babić, nakon toga ipak dodavši jednu ideju, možemo reći poziv srpskom boksaču:

"'Radim najbolje kampove, pozvan je na idući sparing kamp, kad bude meč. Može puno vidjeti, naučiti, a i meni će koristiti dobar sparing."

Babić je dakle sve odveo na jednu vrlo korektnu razinu. Kako će Pešić na sve to reagirati, trebali bismo uskoro saznati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider