FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u subotu

Babić najavio spektakularan nokaut protiv Balskog, ovaj ga bocnuo odgovorom

Hrvatski boksač Alen Babić najavio je povratak "starom Savageu" protiv Adama Balskog, ali ovaj smatra kako nema dovoljno iskustva u ringu za to.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski boksač Alen Babić pokušat će nastaviti svoj savršeni profi niz u borbi protiv Adama Balskog za upražnjeni WBC-ov srebrni pojas u bridgerweightu. Savage će biti dio udercarda na događaju na kojem će se boriti poluteškaši Joshua Buatsi i Craig Richards u londonskoj O2 Areni.

"Ispunjavam si snove svaki put kad se pojavim ovdje. U najboljoj formi života sam, očekujem još jedan nokaut, ludi nokaut. Ne idem isključivo boksati, želim se vratiti starom sebi i pokušat ću nokautirati svog suparnika. Poštujem ga, on poštuje mene, sve je dobro“, rekao je Alen Babić na konferenciji za medije uoči borbe.

gol expired KVIZ: Koliko poznajete dosadašnju karijeru i život Alena Babića divider

"Savage će mu završiti karijeru, nemam nikakvo mišljenje o njemu, takve stvari radim i to ću učiniti.“

Babić nema puno iskustva u ringu

Za Davida Spilmonta u prošlom okršaju trebalo mu je šest rundi na undercardu borbe Josepha Parkera i Dereka Chisore u prosincu prošle godine, kojim je svoj omjer pobjeda i poraza podigao na 10:0.

Filip Hrgović i Alen Babić u Zagrebu Hrgović i Babić se slučajno sreli na aerodromu, bili su u istom avionu za London divider

Balski je bio puno manje rječit od našeg boksača i samo je rekao kako je došao pobijediti. Na Babićevo obećanje da će ga nokautirati nije imao reći puno, osim:

"Kad god moje poljske kolege dođu ovdje boksati, pamtim samo poraze, ali ja sam došao pobijediti. Prije svega, imam ogromno poštovanje za svog suparnika, ali mislim da nema previše iskustva u ovom sportu. Vidjet ćete to u subotu u ringu“, rekao je Balski.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider