FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Preokret u odnosu?

Hrgović i Babić se slučajno sreli na aerodromu, bili su u istom avionu za London

Je li konačno došao kraj sukoba na relaciji Babić - Hrgović? Lako moguće. Boksači su letjeli u istom avionu prema Londonu.

Galerija Filip Hrgović i Alen Babić u Zagrebu

Hrvatski boksač Alen Babić zadnje dvije godine nije prestajao prozivati Filipa Hrgovića s kojim je silno htio u ring. Babić je na razne načine pokušavao doći do borbe s El Animalom, a Hrgović ga je vješto izbjegavao i nije odgovarao na njegova podbadanja.

No kako se vremena mijenjaju, tako je mijenjaju i ljudi. Hladni odnosi neočekivano su nedavno poboljšani. Alen Babić je uputio izraz sućuti Hrgoviću zbog smrti oca, a poželio mu je sreću u napadu na vrh svijeta.

gol expired Babić iznenadio sve na otvorenom treningu, ogroman favorit na kladionicama divider

Popularni boksački dvojac tako se, također neočekivano, susreo u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Hrgović je ugledao Babića i njegovog trenera Leonarda Pjetraja, došao je do njih i pružio im šaku, koja je postala popularan način pozdravljanja u koroni te poželio Babiću sreću u idućem meču.

Nakon toga Hrgović i Babić su uhvaćeni i na istoj fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama, a čak su zajedno bili u istom avionu za London.

Eddie Hearn i Alen Babić Alen Babić najavio svoj meč karijere i dodao: "Ne znam niti kako izgleda moj protivnik, nokautirat ću ga" divider

Hrgović je u Englesku otišao zbog poslovnih obaveza sa svojom suprugom, a pred Babićem je u subotu borba karijere u kojoj napada WBC-ov (Silver) pojas protiv poljskog boksača Adama Balskog (16-1-0).

Je li to (konačno) došao kraj sukoba na relaciji Babić – Hrgović? Sve je moguće, no dokaz je i taj da Alen Babić, koji je sve i započeo, više ne proziva Hrgovića na društvenim mrežama i u medijima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider