FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Lud, luđi, Babić

Babić iznenadio sve na otvorenom treningu, ogroman favorit na kladionicama

Nesvakidašnju scenu vidjeli smo tri dana prije meča karijere Alena Babića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Popularni ''Savage'' pokazao se engleskoj publici na otvorenom treningu za javnost, izašao je zajedno s trenerom Leonardom Pijetrajem i lagano krenuo u zagrijavanje.

Nedugo nakon toga oduševio je engleske komentatore koji su ostali zatečeni, naime, u ringu mu se pridružio prijatelj Miro Radić i krenuli su u lagani sparing. Pokušali su se Englezi sjetiti jesu li ikada vidjeli takvo što samo tri dana prije meča, no nisu se mogli dosjetiti.

Babićev sparing možete pogledati na 49 minuti videa.

Alen Babić je poznat po beskrupuloznom načinom boksa koji podsjeća na neke prošle dane, a baš zbog toga je postao velika zvijezda u Engleskoj.

Eddie Hearn i Alen Babić Alen Babić najavio svoj meč karijere i dodao: "Ne znam niti kako izgleda moj protivnik, nokautirat ću ga" divider

 

Babić veliki favorit

Babića favoriziraju kladionice pred najveći meč karijere, u subotu ga čeka obračun s Poljakom Adamom Balskim, a ulog je WBC-ov srebrni pojas u novo stvorenoj kategoriji bridgerweight kojoj je gornja granica 102 kilograma.

Kladionice itekako vjeruju u Babićevu pobjedu, koeficijent na pobjedu se kreće od 1,25 do 1,35.

Meč se održava u subotu 21. svibnja u Londonu, a ovisno o prethodnim borbama, Babića možemo očekivati u ringu oko 21 sat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider