FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uvjeren je

Alen Babić najavio svoj meč karijere i dodao: "Ne znam niti kako izgleda moj protivnik, nokautirat ću ga"

Alen Babić u subotu ulazi u ring protiv neugodnog poljskog boksača Adama Balskog za pojas.

Galerija Eddie Hearn i Alen Babić

Hrvatski boksač Alen Babić ovog vikend debitira u svojoj novoj ''bridgerweight'' kategoriji (-102 kg).

Babić će u subotu u ring protiv neugodnog poljskog boksača Adama Balskog (16-1-0). Hrvatski boksač će se boriti za WBC-ov (Silver) pojas.

To će biti i Babićev najveći meč u dosadašnjoj karijeri, a prije ulaska u ring odradio je intervju sa slavnim Eddiem Hearnom koji mu je ujedno i promotor i brine se o njegovoj karijeri.

''Ovo je odličan meč i sviđaju mi se i manji tipovi. Vidio si što sam napravio Chambersu, a on je dosta dobar boksač iz 'cruiser' kategorije, čak je i veći od mene. No lakše je nokautirati manjeg tipa, jer ovi veći tipovi ponekad su prečvrsti za moje kosti i lomim svoje šake u svakoj borbi.

Luka Sučić Austrijski mediji: Huligani na benzinskoj postaji fizički napali hrvatskog reprezentativca divider

Njega ću lakše nokautirati. Tako gledam na ovaj meč. Ne želim da zvuči kao da ga ne poštujem, ali jednostavno se radi o mojoj procjeni. Nije me niti briga za Balskog. Ne znam niti kako izgleda, a moj mentalitet uvijek je takav'', rekao je Babić u najavi borbe.

Hearn se dotaknuo Oscara Rivasa, WBC-ova prvaka ''bridger'' kategorije, a Babić mu je u svom stilu odgovorio.

''Želim njegov pojas, osim ako netko drugi ne preuzme pojas od njega. Ali to se ne može dogoditi, jer ja sam sljedeći na redu i ja ću ga uzeti. Jako želim pojas prvaka'', dodao je Babić koji se za meč karijere priprema u Zagrebu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider