FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nema favorita

VIDEO Babić i Rozanski potpuno izjednačeni na kladionicama: "Ovo će biti okršaj dvojice nasilnika"

Alen Babić i Lukasz Rozanski borit će se za WBC-ovu titulu u kategoriji bridger.

Rozanski i Babić (Foto: Screenshot)

Hrvatski boksač Alen Babić priprema se za meč karijere i okršaj protiv Lukasza Rozanskog ove subote, 22. travnja, u Poljskoj za WBC-ovu titulu u kategoriji bridger, a na konferenciji za medije stao je oči u oči sa svojim sljedećim suparnikom. Nije mu prijetio jer zna da ga očekuje rat što god rekao…

Lukasz Rozanski i Alen Babić Alen Babić je stigao u Poljsku: "Želim da mi Rozanski pruži najteži meč u životu, ali titula će biti moja!" divider

Babić je neobično miran za nekoga tko će na megdan sudbini protiv još jednog sjajnog nokautera, koji nikad u profesionalnoj karijeri nije ugledao petu rundu, ali i Babić je 90 posto svojih borbi završio nokautom, pa mnogi boksački kroničari predviđaju kako ni ova neće dočekati sudačku odluku.

Kladionice nemaju pojma tko će pobijediti jer je na obojicu tečaj identičan – 1.90, pa sudeći prema tome, favorita nema. Sličnu borbu, kako smo najavili u uvodnih nekoliko rečenica, očekuje i Babić.

Alen Babić Alen Babić: "Bio sam hrabar otići i u dva mjeseca shvatio koliko sam malo znao" divider

"Neće stati, neće se predati, neće napraviti korak unatrag. I ja sam takav. Zato nitko ne očekuje da će ova borba otići do kraja. Obojica smo nasilnici, ovo će biti okršaj dvojice nasilnika. Ali probat ću boksati, ja sam bolji boksač, govorim iz svog amaterskog iskustva. Borio sam se na Europskom prvenstvu, imao mnogo internacionalnih borbi", rekao je Babić na konferenciji za medije.

"No, znate kako kažu, kad primiš prvi udarac, plan ti padne u vodu. Spreman sam za ples svih 12 rundi lude borbe. Spreman sam za najbolju borbu u svom životu, svih 11 dosad je bilo ludo, u ovoj se nadam biti 12 puta bolji nego u dosadašnjima."

Alen Babić Alen Babić otkrio kakvim se spačkama bave Poljaci: "Potrudili su se da tamo ne bude niti jednog mog navijača" divider

Rozanski mu ne vjeruje ni riječ.

"Ne vjerujem kako će se mijenjati puno u novom kampu s novim trenerom. Mislim da će ovo biti stari Alen Babić. Očekujem tešku bitku, ali spreman sam za svaki scenarij. Vidjet ćemo u ringu, bit će ovo žestoka bitka, neću napraviti nijedan korak unatrag, samo naprijed i zato ću pobijediti", uvjeren je Poljak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider