FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PREPUŠTENI SAMI SEBI

Alen Babić otkrio kakvim se spačkama bave Poljaci: "Potrudili su se da tamo ne bude niti jednog mog navijača"

Još tri tjedna ostala su do napada Alena Babića na svjetsku WBC titulu.

Alen Babić (Foto: Gol.hr)

Vrlo naporne pripreme za meč protiv Lukasza Rozanskog odrađuje Alen Babić u Dubaiju. No, priznaje da mu Hrvatska i Hrvati nedostaju. Ipak, sve je spreman proći da se što bolje pripremi i da se u Hrvatsku može vratiti s titulom WBC svjetskog prvaka bridger kategorije.

U poljski Rzeszów morat će Babić nažalost otputovati sam. Interes njegovih prijatelja i navijača bio je velik, pokušali su se organizirati i pružiti mu podršku, no do ulaznica za priredbu nitko nije uspijevao doći.

Poljaci su se pobrinuli da u dvorani nema Hrvata

Sam Alen im je pokušao pomoći, no niti on nije uspio. A što se točno dogodilo otkrio je putem objave na društvenim mrežama.

"Nema Burj Khalifa to što Hrvatska ima i niti će ikad imati. Ovdje sam skriktno poslovno. Treniram dvaput dnevno već gotovo dva mjeseca, ekspremno su naporni treninzi. Prošao sam napore kakve nisam mislio da ću proći u životu i došao sam do nekih razina i visina na kakvima nisam mislio da ću ikad biti", rekao je Babić, nastavivši:

"Radio sam na nečemu jako dugo i jako intenzivno, gotovo svaki dan, da bih osigurao ulaznice za moje Hrvate, za moje navijače. I moram vam javiti da nismo bili uspješni u tome. Poljaci su ekstremno tvrdi od prvog dana. Očito da tamo ne žele niti jednog mog navijača. Rasprodali su dvoranu već prije nego su i pustili ulaznice u prodaju. Ljudi, prepušteni smo sami sebi. Ja sam spreman otići gore sam i uzeti tu titulu. Moje su se ekipe skupile po cijeloj Hrvatskoj. Sve vas jednako volim, ali nažalost prepušteni ste sami sebi."

Poljaci su puno uložiti u ovaj meč, već samim time što su najviše ponudili da bi dobili njegovu organizaciju i ne žele ništa prepustiti slučaju, odnosno vjeruje da 22. travnja mogu dobiti prvaka svijeta.

Dovoljno u prilog tome govori činjenica da Rozanski ima priliku osvojiti naslov svjetskog prvaka bez da je u cijeloj karijeri ijedan meč odradio izvan svoje domovine. 

Na Alenu Babiću je preostalo samo da ga to dodatno motivira i da pojas doputuje s njim u Rovinj, Zagreb i Pulu, ali i u sve ostale hrvatske gradove gdje on ima svojih navijača.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider