FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
PRVAK HRVATSKE

Dramatična ispovijest prvaka: "Zabio se frontalno u nas s više od 100 na sat, ali pravi šok bio je kad sam podigao hlačice"

Točno šest mjeseci nakon teške prometne nesreće Marko Zeljko sedmi je put postao boksački prvak Hrvatske.

Ovogodišnje državno prvenstvo u boksu donijelo je standardnu dozu uzbuđenja, ali i jednu zanimljivu priču u po pravilu najmanje neizvjesnoj kategoriji.

Riječ je o velteru (ove godine do 67 kilograma), u kojem već dugo vlada jedno ime - Marko Zeljko. Otkako je postao senior, taj 28-godišnjak prvak nije postao samo 2018. godine te mu je tadašnji poraz od Petra Cetinića zapravo jedini koji je doživio na tlu Hrvatske.

Titula šest mjeseci nakon teške nesreće

Ove godine na prvenstvu se zapravo nije trebao ni boriti. 2. kolovoza prošle godine doživio je tešku prometnu nesreću u Istri, koja je rezultirala teškom ozljedom zbog koje je dobio kateter u mjehur, koji je trebao nositi šest mjeseci.

Točno šest mjeseci kasnije, umjesto skidanja katetera, Marku je stavljena još jedna zlatna medalja na Prvenstvu Hrvatske.

Tijekom tih šest mjeseci prošao je pravu dramu, koja je zapravo počela već u bolnici, nakon dovoženja kolima Hitne pomoći, a osim fizičkih problema još su teži bili oni psihičke prirode.

U velikom intervjuu donijeli smo njegovu priču, a posebno je zanimljiv upravo taj dio o prometnoj nesreći. Pogledajte ga u videu na početku članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider