FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC 274

Rakić i Erslan slažu se da će Chandler pobijediti Fergusona, ali nemaju isto mišljenje za borbu večeri

Najuzbudljivije borbe s UFC-a 274 komentirali su Aleksandar Rakić i Ivan Erslan.

Dana White i društvo za UFC 274 u Phoenixu spremili su nekoliko poslastica u lakoj kategoriji, ali MMA fanovi diljem svijeta najviše pričaju o, jasno, borbi za pojas između Charlesa Oliveire i Justina Gaethjea, odnosno o sudaru legendarnog Tonyja Fergusona i Michaela Chandlera.

Ekipa Lucky Puncha upitala je dva ponajbolja regionalna poluteškaša za njihove prognoze ove dvije borbe.

Rakić za Gaethjea, Erslan za Oliveiru

"Drago mi je što će se ta borba dogoditi. Mislim da će Justin Gaethje konačno postati prvak lake kategorije. Ima teške ruke i tu bolju hrvačku bazu pa mislim da će obraniti Oliveirina bacanja i nokautirati ga u trećoj ili četvrtoj rundi“, započeo je srpski borac Aleksandar Rakić, ali njegov sparing partner i hrvatski kolega Ivan Erslan misli suprotno:

gol expired VIDEO Dana White slučajno otkrio svijetu datum meča Stipe Miočića i Jon Jonesa? divider

"Vjerujem da će Oliveira završiti Gaethjea u parteru. Gaethje me iznenadio protiv Khabiba pokazavši kako nema baš tako dobro hrvanje ili je Khabib baš apsolutni monstrum u parteru. Vjerujem da ga Oliveira može srušiti i završiti tu borbu u parteru.“

Složili se oko Chandlera

Oko borbe Tonyja Fergusona i Michaela Chandlera se slažu…

"Mislim da je prošlo najbolje vrijeme Tonyja Fergusona i mislim da će se Chandler vratiti poslije svog poraza od Gaethjea vratiti s još više motiva i završiti Fergusona“, tvrdi Rakić.

gol expired Lucky Punch: Može li Gaethje zaustaviti prvaka i što UFC zvijezda radi u Zagrebu divider

"Mislim da će Chandler nokautirati Fergusona. Previše je potrošen, prošao je previše ratova, njegove najbolje izvedbe su iza njega i vjerujem da će se Chandler vratiti na pobjednički put i posljedično u razgovor za titulu“, dodaje Erslan.

Više pronađite u novom Lucky Punchu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider