FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pripreme odradio u Zagrebu

Aleksandar Rakić grmi uoči velikog meča: ''Ja sam novi pas u parku''

Aleksandar Rakić i Anthony Smith predvode UFC priredbu u Las Vegasu ovoga vikenda.

Nakon što je vladar poluteške kategorije Jon Jones samostalno napustio tron, Rakić i Smith pucaju na vrh ove kategorije. Borbe možete gledati u noći sa subote na nedjelju na Gol.hr-u i u nedjelju navečer na Novoj TV.

Rakić je prototip nove generacije boraca. Jako udara, zna hrvati, ali i atraktivno nokautirati suparnika.

gol expired Messi promijenio taktiku i dobio hladan tuš: Čelnici Barcelone šokirali Argentinca divider

''Ja sam novi pas u parku'', grmi Rakić.

Ovaj 28-godišnji Austrijanac srpskih korijena u UFC-u je upisao četiri pobjede i jedan poraz. Iako je praktički od 23-25 godine pauzirao od sporta zbog operacija koljena. Uporni Rakić nije odustao i danas je 8. poluteškaš UFC-a.

Rakić ima lavlju nogu, no nadimak njegovog novog protivnika je lavlje srce. Anthony Smith je visoka klasa. Čovjek koji se već borio za naslov i izgubio od Jonesa, ali pobjeđivao je top borce poput Gustafsona, Volkana ili Shoguna Rue.

gol expired Modrić treba odmor: Tko je najbolja zamjena za hrvatskog kapetana? divider

„Osjećam se snažnije od svog protivnika. Moja kontrola je bolja. Eksplozivniji sam, drukčiji od bilo koga. Treniram drugačije, imam drugačiji odnos sa svojim trenerima. Mi smo sljedeća generacija boraca. Nova era. Ja sam jedan od tih boraca“, kaže Rakić, koji je pripreme za borbu odradio u Zagrebu u American Top Teamu gdje je danas održano vaganje za drugo izdanje regionalnog turnira mladih boraca - Armagedon.

„Pet punih tjedana se ovdje pripremao. Mislim da je maksimalno spreman za meč, pripreme su prošle bez problema. Maksimalno je odradio. Dizao se iz tjedna u tjedan. S njime su od naših boraca sparirali Ivan Erslan i Ante Delija“, kaže Dražen Forgač, osnivač i glavni trener American Top Teama Zagreb.

Osim Delije i Erslana, na treninzima je bio i 20-godišnji gospodin Abraham Salimon Are.

gol expired Veliki hrvatski talent i budućnost Vatrenih među TOP 5 nada Bundeslige: Potpisao pro-ugovor, Olića je oduševio divider

„Zvjer, mislim da će čak nokautirati protivnika. Ima tu moć i kondiciju, bit će spreman na sve. Gledao sam njegove sparinge i sve, tako da mu se divim. Na isti dan se borimo pa se nadam da će mi to donijeti neku sreću.“

Čuli ste perfektan Hrvatski čovjek koji sutra debitira u slobodnoj borbi.

„Imam sreće da sam rođen u Zagrebu u Petrovoj bolnici. Kako se ono kaže, pravi purger, ha, ha ha“, smije se Are.

Da bi riječ rekli. Pa sretno Abrahame. Želimo najboljima na Armagedonu da jednoga dana dođu na razinu na kojoj se bori Aleksandar Rakić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider