Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kerr ga prikovao za klupu

Zubac još jednom odličan, ali Šarićeva minutaža zabrinjava: Ima li smisla Šišiju ostati u NBA ligi?

Zubac je još jednom odradio sjajnu rolu, dok su Šarić i Šamanić bez ikakvog učinka odigrali nešto manje od pet minuta.

Dario Šarić (Foto: Afp)

Los Angeles Clippersi Ivice Zupca su sinoć na gostovanju sa 116:103 pobijedili Portland Trail Blazerse a hrvatski je košarkaš u 23:57 minuta na terenu ubacio 14 koševa (šut iz igre 7/9), uz devet skokova, dvije asistencije, četiri ukradene lopte i dvije blokade.

Paul George ubacio je 27 koševa, a Kawhi Leonard 24 za Clipperse, dok je James Harden dodao 19 poena i 14 asistencija.

Velimir Zajec Zajec objavio fotografiju s Modrićem i rasplamsao maštu navijača: "Imalo je smisla dulje ostati u uredu" divider

Kod Portlanda najbolji je bio Scoot Henderson koji je zabio 18 koševa, a novak Kris Murray dodao je rekord karijere od 17 koševa za Portland, koji je doživio četvrti poraz zaredom.

Golden State Warriorsi Darija Šarića su u San Franciscu s visokih 137:116 bili bolji od Memphis Grizzliesa.

Najbolji strijelac pobjedničke momčadi bio je Jonathan Kuminga s 26 koševa. Golden State je na kraju druge četvrtijne imao prednost od deset koševa, da bi je na početku treće povećao na čak 22:0 što je bilo nefostižno za Memphis.

Šarić prikovan za klupu

Dario Šarić je odigrao 5:13 minuta za Golden State, ali je upisao svega jedan skok. Ponajbolji hrvatski košarkaš prikovan je za klupu posljednjih sedam utakmica. Šiši je čak četiri puta ostao na klupi, a u preostale tri utakmice, njegova minutaža je bila manja od 10 minuta.

Klay Thompson ubacio je 23 s klupe, Andrew Wiggins ubacio se s 22 poena, a Stephen Curry 14 u samo 24 minute, pomažući Warriorsima da prekinu niz od tri poraza na domaćem terenu.

Josip Pandža VIDEO Trener Šibenke sasuo paljbu tijekom time-outa: ''Pa jeste li vi retardirani, pi*ka vam materina!'' divider

Oklahoma City Thunder su na svom terenu sa 119:107 nadigrali Utah Jazz Luke Šamanića, a do pobjede ih je s 35 ubačaja predvodio
rookie Chet Holmgren.

Ovo je treća pobjeda u nizu za Oklahmu koja ju je pomaknula na prvo mjesto Zapadne konferencije.

Miloš Teodosić VIDEO Delije u teškom porazu provocirali BBB-e transparentom i pjevali poznati hrvatski hit divider

Holmgren je zabio 18 koševa u zadnjoj četvrtini kada se Thunder odvojio nadigravši Jazz 37:27. Shai Gilgeous-Alexander je dodao 31 koš, sedam asistencija i četiri ukradene lopte za Oklahomu.

Collin Sexton je predvodio Utah s 25 poena. Šamanić je na terenu proveo 4:07 minuta, ali bez učinka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider