Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nije mu prvi put

Žestoki okršaj u NBA-u: Ibaka izgubio živce pa izazvao ''old school'' tučnjavu, čeka ga suspenzija

Krilni centar Toronto Raptorsa Serge Ibaka potukao se s igračem Clevelanda Marqueseom Chrissom u ponedjeljak navečer te ga čeka suspenzija NBA lige.

Tučnjava Ibake i Chrissa (Screenshot Twitter)

U Clevelandu je pobjedu Cavsa nad Raptorsima od 126:101 zasjenila tučnjava Marquesea Chrissa i Sergea Ibake, koja se dogodila u samoj završnici treće četvrtine.

Ibaka je pokušao uhvatiti dodavanje sekundu prije isteka četvrtine dok je pored njega bio Chriss, ali lopta je preletjela preko njegove glave i on je završio na podu. U tim trenucima čini se kako mu je igrač Cavsa nešto dobacio, a Ibaka je potpuno izgubio živce i automatski nasrnuo na njega primivši ga za vrat, a poletjele su i šake.

Košarkašu Toronta to nije prva tučnjava u NBA-u, već je bio u klinču s Robinom Lopezom i Jamesom Johnsonom, pa se očekuje da će dobiti kaznu od tri do pet utakmica suspenzije plus novčani iznos za svaku propuštenu utakmicu.

Ibaka se pridružio Raptorsima u veljači 2017. godine te ove sezone igra najbolju košarku od odlaska iz Oklahome s prosjekom od 15,2 poena i 8,1 skokova.

Video tučnjave možete pogledati OVDJE.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider