Košarka
SPORTOVI
Košarka
babo oduševio

Vrlo dobar nastup Bogdanovića u prvoj utakmici za Utah, protivnička zvijezda ga nahvalila

Bojan Bogdanović bio je drugi strijelac u pobjedi Utah Jazza.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bojan Bogdanović bio je jako dobar u prvoj ''pravoj'' utakmici za Utah Jazz, pobjedi 100:95 u prvoj utakmici regularne sezone protiv Oklahoma City Thundera.

Trica nije baš išla (1/5), ali Bogdanović je sjajno koristio akcije nacrtane za njega: za dva je šutirao 5/9 i na kraju završio sa 16 poena za 24 minute na parketu. Bio je drugi strijelac momčadi nakon prve zvijezde Donovana Mitchella, koji je ubacio 32 koša.

Lautaro Martínez (Foto: AFP) Tko je Interova nova velika zvijezda? Traži ga Real, ali Messi ga obožava i želi ga u Barci divider

Jazzere je zabrinula Bogdanovićeva ozljeda gležnja u drugoj četvrtini nakon koje je šepajući otišao u svlačionicu, ali nakon konzultacija s liječničkim timom vratio se na parket i zaigrao u drugom poluvremenu.

Kod Thundera je 26 poena zabio Shai Gilgeous-Alexander, dok je 22 uz osam asistencija dodao Chris Paul, najveća zvijezda momčadi, koji je u najavi utakmice nahvalio Bogdanovića.

Marc Andre ter Stegen (Foto: AFP) Spasitelju Barcelone pukao film: "Želim razgovarati s igračima koji su danas nastupili" divider

''Jedno od najpodcjenjenijih pojačanja jest Bogdanović, sjajan je i zna igrati'', rekao je Paul dan prije utakmice Thundera i Jazza.

Osim Bogdanovića, na parket je od hrvatskih igrača izlazio i Dario Šarić, koji je ubacio sedam koševa uz četiri skoka za 21 minutu u pobjedi Phoenix Sunsa protiv Sacramento Kingsa 124:95.

Erling Haland (Foto: AFP) Znate li koliko je Ronaldu i Messiju trebalo da naprave što i ovaj tinejdžer? divider

Devin Booker predvodio je Sunse s 22 koša i 10 asistencija, Kelly Oubre dodao je 21 uz devet skokova, dok je Deandre Ayton zabio 18 uz 11 skokova. Buddy Hield zabio je 28 koševa za Kingse.

Mario Hezonja igrao je u porazu Portland Trail Blazersa od Denver Nuggetsa (108:100) i zabio dva koša uz četiri skoka. Nikola Jokić predvodio je pobjednike s 20 koševa i 13 skokova, dok je Damian Lillard zabio 32 za Portland.

Marc Andre ter Stegen (Foto: AFP) Spasitelju Barcelone pukao film: "Želim razgovarati s igračima koji su danas nastupili" divider

Sinoć su igrali i Cleveland Cavaliersi Ante Žižića i San Antonio Spursi Luke Šamanića. Od Clevelanda su sa 94:85 bolji bili Orlando Magic, Žižić nije ulazio u igru. San Antonio je sa 120:11 pobijedio New York Knickse, a Luka Šamanić nije igrao.

U najneizvjesnijoj utakmici igranoj sinoć Minnesota Timberwolvesi su kod kuće sa 127:126 nakon produžetaka slavili protiv Brooklyn Netsa.

Poraženoj momčadi nije pomogao ni raspoloženi Kyrie Irving koji je u debiju za Brooklyn zabio čak 50 koševa. Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu s 36 koševa i 14 skokova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider