Košarka
SPORTOVI
Košarka
Susret mladog Kobea i Jordana

Trenuci pete epizode o Bullsima najbolji dosad: Bolno prisjećanje i najočekivaniji intervju s Bryantom nedugo prije smrti

Od trenutka kad je peta epizoda ''Posljednjeg plesa'' počela riječima ''u sjećanje na Kobea Bryanta'', gledatelji su mogli znati da će sljedećih nekoliko minuta biti bolno prisjećanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je jedna od kritika kroz prve četiri epizode bila da su stvarni zakulisni snimci iz sezone 1997./1998. do sada ostavljali nešto po strani, uvodni trenuci pete epizode bili su najbolji do sada: Michael Jordan i ostale zvijezde Istočne konferencije 1998. godine razgovaraju o mladom Kobeu Bryantu.

NBA zvijezde smijale su se zbog famozne Bryantove izvedbe s četiri air-balla protiv Utah Jazza u doigravanju 1997. godine, raspravljajući o njegovoj želji da preuzme kontrolu utakmice i šaleći se o tome se kako ne žele 19-godišnjeg Bryanta staviti na poster. Jordan se u međuvremenu više bavio poučavanjem mladog Bryanta.

Na kraju su učitelj i učenik nastupili na All-Staru 1998. godine. Bilo je lijepo čuti kako Bryant govori o Jordanu kao starijem bratu jer na kraju Jordan suznih očiju u javnom obraćanju spominje Bryanta kao mlađeg brata.

gol expired Kukoč konačno istaknut u ''Posljednjem plesu'': ''Krause mu je otvorio put pakla, htjeli smo napraviti sve da izgleda loše'' divider

Međutim, najočekivaniji intervju bio je onaj s pokojnim Kobeom Bryantom, koji je svoj komentar dao nedugo prije nego što je preminuo u helikopterskoj nesreći početkom ove godine. Peta epizoda počela je Bryantovom porukom ''in memoriam'', a prerasla je u ''match-up'' između Bryanta i Jordana na spomenutoj All-Star utakmici.

''Napravit ću ovo utakmicom jedan na jedan… Da sam njegov suigrač, ne bih mu dao loptu'', bio je Jordanov ''trash-talk'' o Bryantu s te utakmice.

Bryant je tada otkrio što mu je Jordan rekao: ''Ako ikad nešto zatrebaš, nazovi me. On je poput mog starijeg brata.'' Bryant nije bio jedina osoba koja se posmrtno pojavila u ovoj epizodi, intervjuiran je i bivši povjerenik NBA-a David Stern.

gol expired Rasprava o Jordanu i Bullsima u videointervjuu na GOL.hr-u: ''Kukoč bi trebao biti u Kući slavnih bez da je ikad igrao u NBA-u'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider