Košarka
SPORTOVI
Košarka
''Treneri uvijek gube''

Srbija u šoku: Doveli čovjeka iz NBA-a pa pred svojim navijačima doživjeli veliko prizemljenje

Košarkaška reprezentacija Srbije doživjela je neočekivan poraz u 2. kolu kvalifikacija za Eurobasket 2021. kod kuće protiv Gruzije s 90:94.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Kokoškov neće po dobrom pamtiti debi pred srpskim navijačima na klupi reprezentacije jer su njegovi izabranici prosuli vodstvo i na kraju odigrali lošu završnicu protiv Gruzije.

Košarkaši Srbije dobili su prvu četvrtinu, imali i dvoznamenkastu prednost, ali onda su izgubili iduće tri četvrtine te u posljednjih 10 minuta primili gotovo 30 poena. Odgovornost za šokantan poraz preuzeo je na sebe izbornik Kokoškov.

''Zahvalio bih navijačima što su došli podržati ovu ekipu, reprezentaciju Srbije. Dali smo sve od sebe da ih učinimo ponosnima, a nekad u košarci stvari ne idu kako ste zamislili. Čestitam Gruziji, to je ekipa koja ima kontinuitet, istog trenera pet godina i sistem na koji je naviknuta'', izjavio je Kokoškov za srpske medije.

gol expired Nokaut nakon nokauta: Fury "uništio" Wildera dva puta u istoj večeri, ali stiže prilika za osvetu divider

''Zaista vjerujem da igrači igraju utakmice, a treneri gube. Kada izgubite, onda se uvijek zapitate što je dovelo do toga. Mnogo pogrešaka, pokušali smo uvesti mnogo novih stvari, ali u ovoj se utakmici vidjelo da Gruzija bolje poznaje sebe nego mi. Igrali su bolje i trebamo im na tome čestitati", dodao je srpski izbornik.

Kokoškov, koji je stigao na klupu reprezentacije umjesto Aleksandra Đorđevića, ima pred sobom puno posla, ali zamolio je javnost da podrži reprezentaciju.

''Dvadeset godina nisam radio u Srbiji i Beogradu. Jedan poseban moment, ali kada počne utakmica, sve se brzo zaboravi. Nisam imao tremu u psihološkoj pripremi utakmice. Uložili smo puno energije. Nitko nije došao nepripremljen i bez motiva i energije. Imamo puno posla. Nije da branim igrače, ali treneri uvijek gube utakmice i tako će uvijek biti'', zaključio je pomoćni trener Sacramento Kingsa.

Cijela borba Wilder - Fury

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider