Košarka
SPORTOVI
Košarka
nikad viđene snimke

Cijeli svijet bruji o najiščekivanijem dokumentarcu godine: "Da imam tri želje, ovo bi bila jedna od njih", "Je li već iduća nedjelja?"

Minule nedjelje emitirane su prve dvije od deset epizoda vjerojatno najiščekivanijeg sportskog dokumentarca svih vremena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju su emitirane prve dvije od deset epizoda dugoiščekivanog sportskog dokumentarca o Chicago Bullsima Michaela Jordana - The Last Dance. Dokumentarac će najviše govoriti o posljednjoj sezoni Bullsa s Jordanom, Pippenom i Rodmanom te osvajanju prstena prvaka, šestog u osam godina.

ESPN je u toj posljednjoj sezoni te legendarne dinastije imao ekskluzivna prava pristupa svlačionici Chicago Bulla, a plod toga je dokumentarac o kojem bruji apsolutno svaki košarkaški fan. Iako su emitirane tek prve dvije epizode, reakcije su brojne, a u nastavku možete pogledati samo neke od njih.

gol expired Roy Keane opisao najšokantniji trenutak Lige prvaka: ''Cijela svlačionica ga je smirivala, htio je ubiti kur***** sina'' divider

"Kada bih imao tri želje u životu, jedna od njih bila bi 'The Last Dance'", napisao je Dwyane Wade.

"Sjedi li još tko u fotelji i pokušava smisliti kako sada nastaviti svoju večer?", Donovan Mitchell, košarkaš Utah Jazza.

"Je li već iduća nedjelja?", Chris Bosh.

"Jordanov The Last Dance bio je sjajan u živao sam u oba sata. Mladi fanovi koji nikada nisu vidjeli Michaela kako igra sada shvaćaju zašto je košarkaški velikan", napisao je Magic Johnson.

gol expired Moment koji je zadivio nogometni svijet, čak mu se i Ibra naklonio: ''Bio je životinja. Nitko mu nije mogao ništa'' divider

"Zbog ova dva sata sam u potpunosti zaboravila na životnu realnost", napisala je Alexis Morgan.

"Mike je bio baš baš drugačiji...", napisao je Damian Lillard.

"Mogao bih pogledati svih 10 epizoda u komadu", napisao je Zach LaVine.

To su samo neke od reakcija na prve dvije epizode dokumentarca koje govore o Jordanovim sveučilišnim danima, napetoj situaciji u Bullsima uoči posljednje sezone i Scottieju Pippenu, vjerojatno najpotplaćenijem igraču svih vremena.

Svake nedjelje emitirat će se po dvije epizode dokumentarca koji ima ukupno 10 epizoda.

gol expired Shaq uvjeren da bi on i Kobe lakoćom dobili Jordanove Bullse: "Uništio bih Longleyja" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider