Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak se i on povukao

Roy Keane opisao najšokantniji trenutak Lige prvaka: ''Cijela svlačionica ga je smirivala, htio je ubiti kur***** sina''

Roy Keane osvrnuo se na jedini trenutak kada je odustao od svađe s Ericom Cantonom tijekom utakmice Manchester Uniteda u Ligi prvaka protiv Galatasaraya.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eric Cantona isključen je u posljednjim trenucima utakmice protiv Galatasaraya u Ligi prvaka 1993. te je napadnut od strane policajca na stepenicama na putu prema svlačionici.

Francuz je bio poznat po kratkom fitilju i bila je potrebna čitava svlačionica Uniteda da ga se smiri, uključujući i samog Keane.

''Eric je poludio u svlačionici'', rekao je bivši kapetan ManUtd-a.

''Bio je odlučan vratiti se natrag kako bi se sukobio s policajcem. Bio je ozbiljan. Inzistirao je da će ubiti tog kur***** sina. U normalnoj situaciji ne bih odustao od svađe, ali čak ni ja za ovo nisam bio spreman'', objasnio je Keane.

Igračima je naređeno da se tuširaju dva po dva da ne ostave Cantonu samog u svlačionici.

Incidenti su se nastavili kad je Unitedov autobus napadnut projektilima dok je napuštao Ali Sami Yen.

''Da se razbio prozor, bio bih mrtav'', izjavio je Steve Bruce.
Sam Cantona nije progovorio o incidentu sve do 2017. godine.

''Policajac me udario odostraga, počeo me tući i onda nestao. Da je to bio netko drugi, a ne policajac, vjerojatno bih reagirao drugačije. Ali policajac?! Nestao je poput slabića'', opisao je sporni događaj bivši igrač Uniteda.

Ta večer u Istanbulu jedan je od zastrašujućih trenutaka u povijesti Lige prvaka i srećom da nitko nije stradao.

gol expired Moment koji je zadivio nogometni svijet, čak mu se i Ibra naklonio: ''Bio je životinja. Nitko mu nije mogao ništa'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider