Košarka
SPORTOVI
Košarka
Incident nakon utakmice

Otac Darija Šarića o tučnjavi košarkaša u Ateni: "Nemaš što raditi vani u te sate. Imaš 30, a ne 12 godina"

Dario Šarić i Ivica Zubac su napadnuti u noćnom klubu u Ateni nakon poraza Hrvatske od Grčke.

 

Večer opuštanja u atenskom noćnom klubu umalo je završila tragično. Skupina pijanih grka, u sitnim je satima napala Darija Šarića i Ivicu Zupca, a eskalaciju su spriječili redari, koji su igrače i agresivne lokalce udaljili iz kluba.

Šarićev otac, vidno ljut na sina, javio se za Dnevnik Nove TV:

"Nemaš što raditi u te sate. Trebao si bit kući u jedan, dva sata. Svi znamo kakvi su grčki navijači, nemaš 12 godina, imaš 30. Dobro je prošlo, žena je s njim razgovarala, a priča tko je kriv, to je sada suvišno. Sigurno su bili izazvani, nisu došli njih dvojica kao Bruce Lee i išli se tuć sa sto ljudi", kazao je Predrag Šarić.

Oglasio se i košarkaški savez. Sve se, kažu, dogodilo u slobodno vrijeme, a igrači su se samo branili.

Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara.

S košarkašima je u društvu bio i nogometaš Tin Jedvaj. Snimka iz noćnog kluba izazvala je brojne reakcije, a navijači uglavnom brane naše reprezentativce.

Najvažnije je da težih posljedica nije bilo. No za oca hrvatskog kapetana - opravdanja nema:

"Mama je uvijek tu, kao mora se razumjeti, mora ovo, mora ono. Nije on, prijatelj ga je pozvao. To je suvišna priča. Imaš milijun načina samoobrane, dobro je prošlo. Zadovoljan sam što je prošlo bez ikakvih povreda", kazao je Šarić.

Noćni izleti hrvatskih sportaša već su punili crnu kroniku. 2009. godine rukometni golman Ivan Pešić izgubio je bubreg, nakon što je izboden u izlasku u mađarskom Veszpremu. Pretprošle godine, dogodila se najveća tragedija. Denis Tot, također rukometaš, preminuo je u Skopju, nakon što je pretučen ispred noćnog kluba.

Donna Vekić Čudo iz Osijeka lovi Wimbledon! Velika humanitarka, a sa 16 godina svijet je o njoj pričao divider

Lulu Sun Tenisačica koju je pobijedila Donna zove se Lulu Sun, promijenila je svoje hrvatsko ime i prezime divider

Donna Vekić Donna Vekić ulaskom u polufinale Wimbledona osigurala bogatu novčanu nagradu: Evo koliko je zaradila divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider