Košarka
SPORTOVI
Košarka
Početak priprema

Aktualni NBA prvaci srušili Jokićev Denver na pripremama uoči početka sezone

Aktualni NBA prvaci Boston Celticsi svladali su Denver Nuggetse u prvoj pripremnoj utakmici uoči početka NBA sezone.

Boston - Denver (Foto: Profimedia)

U srazu dvije momčadi koje su osvojile posljednja dva naslova prvaka NBA lige, aktualni pobjednici Boston Celticsi svladali su Denver Nuggetse sa 107-103 u pripremnoj utakmici uoči nove sezone odigranoj u petak u Abu Dhabiju.

U sastavu Denvera bio je i kapetan hrvatske reprezentacije Dario Šarić, koji je za 14:25 minuta provedenih u igri postigao pet koševa te imao tri skoka i jednu asistenciju.

Trostruki MVP NBA lige, srpski centar Nikola Jokić prevodio je Nuggetse sa 14 poena, osam skokova i dvije asistencije, a po 12 koševa su ubacili Michael Porter i Russell Westbrook, koji je imao i osam asistencija.

Aktulne prvake iz Bostona predvodio je Payton Pritchard sa 21 košem i šest asistencija, dok je Jayson Tatum ubacio 12 poena uz šest skokova i pet asistencija.

Boston i Denver će u Etihad Areni odigrati još jednu pripremnu utakmicu, u nedjelju od 16 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Zoran Bogolin FOTO Bizarna scena na hrvatskim terenima: Ljudi ne vjeruju što je trener drugoligaša nosio na utakmici divider

Zlatko Dalić VIDEO Vatreni se uskoro okupljaju, Dalić ima pregršt razloga za sjajno raspoloženje divider

Ivan Perišić Bivša nada Barcelone svojim riječima o Perišiću: "Gotovo da može napraviti salto u fluorescentnu cijev" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Europskom Dinamu slijedi povratak u HNL stvarnost,,, ⚽
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix