Košarka
SPORTOVI
Košarka
u sjajnoj je formi

Odlična večer Ivice Zupca u porazu LA Clippersa, izgledao je nezaustavljivo

Ivica Zubac igra u formi karijere u najjačoj ligi svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

LA Clippersi su izgubili nakon produžetka u Clevelandu (111:120), a Ivica Zubac je imao 24 koša, 14 skokova i 4 asista za 36 minuta igre.

Zubac je bio je najbolji strijelac u redovima Clippersa, ali njegov sjajan nastup nije bio dovoljan za slavlje momčadi iz Los Angelesa. Clipper Amir Coffey pogodio je jedno slobodno bacanje za 106:106 na 30 sekundi prije kraja, a semafor je nakraju pokazivao 120:111 za domaćine koje je predvodio Evan Mobley (30).

Giannis Antetokounmpo je s 30 poena i 15 skokova predvodio Milwaukee Buckse do pobjede na gostovanju kod Utah Jazza, za koje zbog ozljede lista nije igrao Bojan Bogdanović. Kod Utaha su po 29 poena upisali Mike Conley i Donovan Mitchell.

gol expired VIDEO Slavna tenisačica usred meča ronila suze, samo je vikala da joj je žao divider

Sinoć je Karl-Anthony Towns s 60 poena došao do rekorda sezone, Trae Young je zabio 46, a Steph Curry 47 u velikoj večeri strijelaca.

Karl-Anthony Towns je imao veliku ofenzivnu noć, donijevši Timberwolvesima pobjedu u San Antoniju. Towns je u utakmici s ukupno 288 poena (139-149) imao šut 19-31, a zabilježio je i 17 skokova te tri asistencije.

Towns je sada rekorder sezone, skinuvši LeBron Jamesa i Trae Younga, koji su ranije imali po 56 poena.

gol expired Chelsea dobiva još bogatijeg vlasnika: Abramovič prodaje klub ovom milijarderu za nevjerojatan iznos divider

Wolvesima je pobjeda u Teksasu pomogla da zadrže šansu za izravnu kvalifikaciju u play-off, s 40 pobjeda i 30 poraza oni su sedmi na Zapadu, odmah iza šestog i posljednjeg mjesta koje nudi izravan plasman u završnu fazu na kraju sezone.

Stephen Curry proslavio je 34. rođendan ubacivši 47 koševa u pobjedi Golden State protiv Washingtona (126:112), a to mu je sedma utakmicu s 40 ili više koševa u sezoni.

gol expired Bivši četvrti tenisač svijeta otišao u rat: S puškom se bori protiv invazije Rusa divider

I dalje treći na Zapadu, izjednačeni s Memphisom s 47 pobjeda i 22 poraza, Warriorsi su prije svega uspjeli spojiti na terenu Curryja, Klaya Thompsona i Draymonda Greena, tri stupa pobjedničkih epova posljednjeg desetljeće, i to po prvi puta od 2019.

Igračj Atlante Trae Young, autor 46 poena i 12 asistencija u pobjedi kod kuće protiv Portlanda (122:113), potvrdio je odličnu formu jer je 23-godišnjak dan ranije postigao 47 poena u pobjedi nad Pacersima.

Dugoočekivani dvoboj aktualnog MVP-a Nikole Jokića i jednog od njegovih mogućih nasljednika, Joela Embiida iz Philadelphije, okrenuo se u korist centraa Denvera.

Srbin je s 22 poena, 13 skokova i 8 asistencija doveo svoju momčad, i dalje šestu na Zapadu, do pobjede od 114-110 protiv Sixersa, za koje je Embiid postigao 34 poena, a James Harden 24.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider