Košarka
SPORTOVI
Košarka
a svi ih bili otpisali

Bogdanović i Pacersi nadmašili sami sebe: Bojan bacanjima uveo Indianu u doigravanje!

Bojan Bogdanović i Indiana Pacersi izborili su doigravanje NBA lige.

Bojan Bogdanović na šutu (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Bojan Bogdanović stavio je dva slobodna bacanja u posljednjim sekundama utakmice s kojima je i službeno odveo svoju Indianu u doigravanje! Pacersi su nakon produžetka slavili protiv Miami Heata 113:107 i matematički izborili mjesto među osam najboljih momčadi Istoka na kraju regularnog dijela sezone.

Bogdanović je susret završio s 18 poena, osam skokova i jednom asistencijom. Gađao je 6-12 iz igre (2-5 za tricu), te 4-4 s linije slobodnog bacanja.

Indiana je trenutno peta momčad Istoka s omjerom pobjeda i poraza 43-31. Philadelphia, koja drži četvrto mjesto, ima dvije utakmice manje od Pacersa, s kojima može steći prednost u toj borbi za prednost domaćeg terena. Podsjetimo, prve četiri momčadi imat će prednost domaćeg terena u prvom krugu doigravanja.

Prema aktualnoj situaciji, Indiana i Philadelphia bi igrali međusobno u prvom krugu doigravanja NBA lige, što znači da bi to bio hrvatski obračun za mjesto u polufinalu - Dario Šarić protiv Bojana Bogdanovića.

Podsjetimo i da na početku sezone nitko nije davao previše šansi Pacersima da uhvate doigravanje, a oni su već sad upisali pobjedu više u odnosu na prošlu sezonu, kada su još imali Paula Georgea u svojoj momčadi!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider