Košarka
SPORTOVI
Košarka
Odlična predstava

Bogdanović najbolji strijelac Detroita u tek petoj pobjedi Pistonsa ove sezone

Bojan Bogdanović odigrao je sjajnu utakmicu za svoj Detroit ubacivši 34 poena.

Bojan Bogdanović (Foto: Afp)

Košarkaši Detroita pobijedili su tek peti put ove sezone, na domaćem parketu su svladali Charlotte 113:106, a hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je najbolji igrač utakmice.

Ovom pobjedom Detroit je prekinuo negativan niz od tri poraza, ali je i dalje najslabija momčad cijele lige s omjerom 5-39. Pobjedu protiv tek nešto boljeg suparnika, Charlotte ima omjer 10-32, Detroit je osigurao u zadnjoj četvrtini koju je dobio s 24:14.

Nenad Bjelica Njemačka bruji o potezu Nenada Bjelice, a on se odbio ispričati zvijezdi Bayerna divider

Ogroman dio posla na putu Detroita do pobjede obavio je Bojan Bogdanović koji je za 33 minute na parketu postigao 34 poena. Prvi sljedeći strijelac domaćina bio je s 15 koševa Alec Burks, dok je 14 ubacio Jalen Duran. Detroit je inače igrao bez nominalnog najboljeg svog igrača Cade Cunninghama.

Iz igre je Bogdanović gađao 12-23 uz 5-10 za tricu i 5-6 s linije slobodnih bacanja, a svemu je dodao po četiri skoka i isto toliko asistencija te dvije izgubljene lopte.

Komentar s desnog krila by Vedran Zrnić Nitko nema takva dva golmana koji su generacija i veliki prijatelji, ovo je nešto drukčije divider

Dvije minute prije kraja Charlotte je vodio 106:103 nakon čega je uslijedila serija domaćina 10:0 za pobjedu.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider