Košarka
SPORTOVI
Košarka
vraća se nba

Dogodilo se "čudo": Kawhi Leonard iznenadio novinare, LeBron predstavljen u Lakersima

Kawhi Leonard i LeBron James predstavljeni su u svojim novim momčadima - Raptorsima i Lakersima.

Kawhi Leonard se smije (Screenshot)

NBA se polako, ali sigurno približava svom početku! Ovih dana na rasporedu su predstavljanje novih igrača u momčadima i druženje s medijima. Dvojica superstara, LeBron James i Kawhi Leonard, predstavljena su u svojim novim klubovima, što je izazvalo veliko zanimanje javnosti.

LeBron je po drugi put napustio Cleveland i potpisao četverogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima, dok je Leonard "protjeran" iz San Antonija i poslan u Toronto Raptors u zamjenu za DeMara DeRozana. Upravo se na predstavljanju Leonarda dogodilo nešto na što ljubitelji NBA lige nisu navikli.

Svi koji prate ligu znaju da je Leonard uvijek ozbiljan i fokusiran momak kojeg rijetko možemo vidjeti s osmijehom na licu, još manje da ga čujemo kako se smije. Na predstavljanju u Torontu napravio je upravo to! Video je odmah postao viralan, jer je gotovo nemoguće bilo dobiti bilo kakvu emociju od njega otkako se predstavio u Spursima.

Mnogi su ostali šokirani zvukom koji je Kawhi ispustio tijekom smijanja i mora se priznati da je malo čudan. No lijepo ga je vidjeti da je ponovno sretan i nasmijan, za razliku od posljednjih šest mjeseci u San Antoniju gdje je navodno bio vrlo nesretan. Razlog? Nepoznat...

LeBron James je predstavljen u Lakersima i bio je profesionalan kao i inače. Rekao je da njegova odluka da dođe u Lakerse nema veze s njegovim poslovnim stvarima u Los Angelesu, već da je njegova odluka bazirana isključivo na košarci i njegovoj obitelji.

* Možete li pobijediti Golden State Warriorse?

"Pred nama je dug put. Stavili smo to na stranu trenutno, imamo puno toga za napraviti da bi se doveli u tu poziciju, no nadam se da ćemo jednog dana biti u njoj", odgovorio je LeBron na najzanimljivije pitanje presice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider