Košarka
SPORTOVI
Košarka
Pridružili se i ostali

Jedna od najvećih zvijezda NBA-a nahvalila Zupca: "Samo nebo mu je limit, može postati vrlo dominantan centar"

Los Angeles Clippersi ostvarili su treću pobjedu sezone u svom četvrtom nastupu svladavši na svom terenu Charlotte Hornetse sa 111:96, a hrvatski centar Ivica Zubac posebno je bio raspoložen u obrambenom dijelu.

Kawhi Leonard i Ivica Zubac (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ivica Zubac igrao je 20 minuta u pobjedi Clippersa i ubacio sedam koševa (šut za dva 3/5, slobodna bacanja 1/1) uz šest skokova, jednu asistenciju i čak pet blokada, a nakon utakmice dobio je pohvale od najboljih igrača svoje momčadi.

"Mislim da mu je samo nebo limit, može postati vrlo dominantan centar", istaknuo je nakon utakmice Kawhi Leonard.

Leonard je završio utakmicu s 30 poena, sedam skokova i šest asistencija, dok je Lou Williams ušavši s klupe dodao 23, ali je isto tako imao riječi hvale za Zupca.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Bojan Bogdanović torpedirao i Šarićeve Sunse: Utah odnijela pobjedu u dramatičnoj završnici divider

"Ima potencijala, bila je ovo sjajna večer za njega, sretan sam. Nadam se da može biti početak na kojem će izgraditi samopouzdanje i svaku večer nam ovo donositi."

Naravno, pohvale je ponovno imao i Doc Rivers koji je još jednom bio zadovoljan nastupom hrvatskog centra.

"Zu je bio sjajan, rekao sam mu da bude snažan kao što jest, sve ono što je svaku večer. Bio nam je velika snaga, mogli ste osjetiti njegovo prisustvo na parketu", zaključio je Rivers.

Kevin Durant (Foto: AFP) Kevin Durant najavio senzaciju i otkrio u kojem bi klubu izvan NBA-a želio završiti karijeru divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider