Košarka
SPORTOVI
Košarka
''Druga najbolja liga''

Kevin Durant najavio senzaciju i otkrio u kojem bi klubu izvan NBA-a želio završiti karijeru

Kevin Durant jedan je od najtalentiranijih košarkaška ove generacije i teško je zamisliti da igra negdje drugdje osim u NBA-u. Međutim, to bi se ipak moglo promijeniti.

Kevin Durant (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dvostruki MVP NBA finala Kevin Durant, koji se oporavlja od ozljede ahilove tetive te će vjerojatno propustiti cijelu sezonu, ima ambicije jednog dana odvesti svoje talente u inozemstvo.

Sjedeći sa svojim bivšim suigračem iz Oklahoma City Thundera Sergeom Ibakom u njegovoj popularnoj internetskoj emisiji ''How Hungry Are You'', Durant je otkrio da je razmišljao o odlasku u Euroligu, nazivajući je ''drugom najboljom ligom na svijetu''.

''Stvarno želim igrati u inozemstvu svoju posljednju godinu. U Barceloni. To je druga najbolja liga na svijetu'', rekla je NBA zvijezda.

Bojan Bogdanović (Foto: AFP) Bojan Bogdanović torpedirao i Šarićeve Sunse: Utah odnijela pobjedu u dramatičnoj završnici divider

Durant je također nadodao da europska košarka ''izgleda zabavno'' i sigurno bi mu mogla biti privlačna za nekoliko godina.

''Ne znam hoću li to učiniti, ali bilo bi kul to doživjeti'', podijelio je Durant, koji sigurno ne bi imao problema s prilagodbom na europsku košarku jer se radi o igraču s neograničenim dometom i sposobnošću postizanja koševa.

Netsi ove sezone teško da će moći računati na Duranta, ali bit će zanimljivo vidjeti hoće li se uspjeti vratiti u formu prije ozljede ahilove tetive.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider