Košarka
SPORTOVI
Košarka
bogato iskustvo, ali...

LeBronu i Lakersima stiglo "pouzdano" pojačanje: Sjećate se jednog od najvećih kikseva u finalu NBA lige?

Iskusni bek JR Smith novo je pojačanje Los Angeles Lakersa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

JR Smith novo je pojačanje Los Angeles Lakersa do kraja sezone, a 34-godišnjak je već sa zvijezdom prve petorke LeBronom Jamesom igrao u Cleveland Cavaliersima.

Šesnaest puta NBA prvaci su tako ojačali svoju obrambenu liniju jer Smith je odličan obrambeni igrač koji je 2016. godine bio jedan od ključnih igrača Clevelanda u osvajanju naslova. Lakresi su počeli pregovarati sa Smithom nakon što je njihov igrač Avery Bradley odlučio ne sudjelovati u nastavku sezone u Orlandu.

Podsjetimo, Smith je igrač koji je u finalu 2018. godine upropastio prvu utakmicu Cavaliersa, koji su nekoliko sekundi prije kraja imali posjed, ali je Smith umjesto prema košu Warriorsa krenuo u suprotnom smjeru misleći da Cavsi vode. 

Golden State je u konačnici "metlom" stigao do naslova prvaka. 

gol expired Procurila snimka na kojoj Brazilka mlati nogometaša Dudua, a njega optužila za napad divider

Smith nije igrao od početka sezone 2018./2019. kada je odigrao 11 utakmica za Cleveland Cavalierse. Zadnja cijela sezona koju je odigrao bila je 2017./2018. kada je u dresu Clevelanda imao prosjek od 8,3 koševa i 2,9 skokova u 80 utakmica.

Smith ima 15 sezona u NBA-u iza sebe. Odabrao ga je New Orleans na draftu 2004. godine, a osim Clevelanda, nosio je i dresove Denver Nuggetsa i New York Knicksa. U ukupno 14 sezona u NBA odigrao je 971 utakmicu s prosjekom od 12,5 koševa i 3,2 skoka.

NBA momčadi će od 7. do 9. srpnja putovati u Orlando na Floridi gdje će se od 30. srpnja igrati završnica. Lakersi prvu utakmicu igraju baš 30. srpnja protiv gradskih rivala Los Angeles Clippersa.

gol expired Tragična smrt sportašice: Zlostavljali su je godinama, natjerali da pojede kruha vrijednog 150 eura divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider