Košarka
SPORTOVI
Košarka
jedan novi mario

Hezonja zaradio velike pohvale, pa odgovorio najboljom partijom na parketu: "Želimo naslov prvaka"

Mario Hezonja bio je najbolji pojedinac svoje momčadi u pripremnoj utakmici uoči nastavka NBA sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja bio je najefikasniji igrač Portland Trail Blazersa koji su u svojoj prvoj pripremnoj utakmici pred nastavak NBA sezone u Orlandu izgubili od Indiana Pacersa s 91:88. On je za 21 i pol minutu na parketu postigao 15 koševa (šut za dva 3-5, trica 2-4, slobodna bacanja 3-3) uz četiri skoka, dvije asistencije i dvije osvojene lopte.

Uoči utakmice trener Terry Stotts i suigrači jako su nahvalili Marija Hezonju koji je tijekom stanke bio najaktivniji igrač momčadi. Najviše se razgovarao s trenerima o svojem šutu, te je, nakon što su se otvorile dvorane i teretane, bio prvi koji je ulazio u kompleks i zadnji ga napuštao.

gol expired Trener dobio crveni pa poludio: Nokautirao četvrtog suca, jurio za glavnim po travnjaku divider

To se vidjelo već u prvoj pripremnoj utakmici u kojoj je Hezonja pokazao svu raskoš svog talenta, kao i popravljeni šut izvana.

"Jako puno sam slušao svoje trenere. Gledali smo jako puno filmova i puno smo razgovarali. Znao sam što moram napraviti i to sam napravio. Mislim da sam to danas i pokazao. Nastavit ću raditi ono što se od mene traži i to svaki put", kazao je očito preporođeni Dubrovčanin Mario Hezonja.

Na pitanje vidi li ove pripremen utakmice kao priliku da se ugura u prvu petorku Blazersa Hezonja je odgovorio:

"Ne. Vidim kao priliku da se cijela momčad ujedini, da postanemo kao jedno i zajedno idemo prema jednom cilju - osvajanju naslova NBA prvaka".

gol expired Mamić oprao Boyse i otkrio razloge razlaza s Bjelicom: "Oni su aktivisti, a ne navijači" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider