Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najbolji grač utakmice

Pogledajte kako NBA superzvijezda tehnicira: Pokazao je zavidno nogometno umijeće

Milwaukee Bucksi poveli su 2:0 protiv Miami Heata u doigravanju Istočne konferencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Milwaukee Bucksa u svojoj su dvorani svladali Miami Heat sa 132:98 u drugoj utakmici prvog kruga NBA doigravanja u Istočnoj konferenciji.

Nakon što je prvi susret Bucksa i Heata odlučen tek u posljednjoj sekundi produžetka, drugi nije ponudio nikakvu neizvjesnost.

gol expired Mandžukić se oprostio od Milana, navijači oduševljeni porukom: "Hvala, ratniče" divider

Milwaukee je zahvaljujući fantastičnom šutu za tricu već nakon prve četvrtine vodio sa 46:20, da bi na poluvrijeme otišao s prednosti od 78:51. U prvih 12 minuta domaći su pogodili nevjerojatnih 10 trica, a do poluvremena njih 15.

Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bio je Giannis Antetekounmpo koji je ubacio 31 koš uz 13 skokova i šest asistencija. Osim što je pokupio titulu igrača utakmice, u jednom trenutku pokazao je i zavidne nogometno umijeće.

"Više sam volio nogomet nego košarku..."

U kraćoj pauzi, uzeo je košarkašku loptu i krenuo tehnicirati. 

Tako je poslije utakmice otkrio da je kao mlađi trenirao nogomet.

"Da, igrao sam nogomet kao dijete. Moj otac je bio nogometni igrač, tako da volim nogmet. Ispočetka sam se želio baviti nogometom, a ne košarkom", rekao je grčki košarkaš pa dodao kako inače može napraviti oko 300 udaraca loptom tijekom tehniciranja.

Tehniciranje grčkog košarkaša možete vidjeti ovdje.

Dragić odigrao dobru utakmicu

Kod Heata najučinkovitija su bila dvojica igrača koja su ušla s klupe, Dewayne Dedmon sa 19 i Goran Dragić sa 18 pogodaka.

Milwaukee i Miami sastali su se u doigravanju i prošle godine kada je u drugom krugu Miami bio uspješniji sa 4-1, a Milwaukee je sada na najboljem putu uzvratiti mu za taj poraz.

Treća i četvrta utakmica ove serije igrat će se u Miamiju 27. i 29. svibnja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider