Košarka
SPORTOVI
Košarka
OTKRIO NA TERENU

FOTO Luka Dončić postao otac i to je obilježio na zanimljiv način

Luka Dončić i njegova zaručnica postali su roditelji djevojčice Gabriele.

Luka Dončić (Foto: Profimedia)

Momčad Dallas Mavericksa odigrala je nevjerojatnu posljednju utakmicu u NBA ligi. Uspjeli su izgubiti utakmicu u kojoj su napravili 30-0 seriju početkom posljednje četvrtine. Od 111-87 došli su do 111-117, ali su na kraju izgubili rezultatom 126-120.

Ali, bila je to još jedna utakmica u kojoj je briljirao Luka Dončić. Slovenac je upisao 36 poena, 15 skokova i monstruoznih 18 asistencija, no jedan detalj bio je važniji.

Fantastične brojke u čast Gabrieli

Dodatnu inspiraciju imao je u tome što je postao otac. Njegova zaručnica Ana Maria Goltes rodila je djevojčicu Gabrielu, a Luka je to obilježio na poseban način. Natpisom na svojim tenisicama.

Tenisice Luke Dončića Tenisice Luke Dončića (Foto: Afp)

Luka i zaručnica poznaju se od 12. godine i dugo su u vezi, uz tek jedan kratki prekid nedugo nakon njegovog dolaska u NBA, no otkad su se pomirili nije bilo nikakvih poznatih problema.

Ipak, Luka i samozatajna Ana Maria svoj odnos drže podalje od javnosti, uz tek poneku Instagram objavu, kao što su napravili sad kad se beba rodila ili nešto ranije, kad je Luka odlučio kleknuti i zaprositi.

Sve u svemu, čestitamo!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider