Košarka
SPORTOVI
Košarka
ESKALIRALO NAKON PROVOKACIJE

Fenerbahče doživio poraz na domaćem terenu, navijači upali s tribina i napali igrače

Domaći poraz Fenerbahčea od Monaca u četvrtfinalu Eurolige rezultirao je neželjenim scenama na parketu.

Scene iz Istanbula (Foto: Profimedia)

Košarkaši Monaca uspjeli su poravnati omjer u pobjedama u četvrtfinalu doigravanja Eurolige protiv Fenerbahcea na 2-2 svladavši turskog velikana na njegoom terenu rezultatom 65-62, u četvrtoj utakmici igranoj u petak te izboriti odlučujuću utakmicu na domaćem parketu za pet dana.

Kod prednosti Monaca 63-62 Fenerbahce je imao napad za pobjedu i plasman na završni turnir koji će se igrati u Berlinu 24. i 26. svibnja, ali Scottie Wilbekin je promašio polaganje pet sekundi prije isteka vremena. Nakon minute odmora domaći čak nisu uspjeli niti napraviti prekršaj kako bi još jednom došli do lopte već su gosti prešli čitav teren prije no što je Donta Hall zakucao u zadnjoj sekundi za konačnih 65-62.

Elie Okobo je sa 13 koševa bio najefikasniji kod Monaca dok je Marko Gudurić ubacio 14 za Fenerbahce. 

Navijači krenuli u obračun s igračima

Ipak, nakon utakmice nastao je svojevrsni kaos. Košarkaš Monaca, Jaron Blossomgame, gestikulirao je prema tribinama, što je rezultiralo bijesnom s druge strane.

Turski navijači provalili su u teren i krenuli se obračunati s igračima Monaca, no zaustavili su ih njihovi vlastiti igrači i članovi stožera, a košarkaši gostujuće momčadi uspjeli su pobječi u svlačionice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider