Košarka
SPORTOVI
Košarka
cilj je višegodišnji ugovor

Bender dobio novi ugovor u momčadi koja je obilježila NBA ligu u posljednjih pet godina

Dragan Bender dobio je i drugu priliku u Golden State Warriorsima, momčadi koja je obilježila NBA ligu u posljednjih pet godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Golden State Warriorsi produžili su ugovor Draganu Benderu, koji će u novih 10 dana pokušati osigurati dugotrajan ostanak u momčadi koja je obilježila posljednjih pet godina u NBA ligi. Pouzdani američki novinar Adrian Wojnarowski objavio je produljenje suradnje na svom profilu društvene mreže Twitter.

"Dragan Bender potpisao je drugi 10-dnevni ugovor s Golden Stateom."

gol expired Eden Hazard operiran: Klupska sezona (vjerojatno) završena, nastup na Euru vrlo upitan divider

Nakon tri vrlo razočaravajuće godine u Phoenixu, Benderova NBA karijera izgledala je kao da bi mogla biti gotova već u dobi od 21 godine. Međutim, dobio je priliku u Bucksima, koji su ga potpisali na dvije godine. No ni tamo se nije uspio dugo zadržati te je odigrao samo sedam utakmica, u kojima je prosječno postizao 3,7 poena i 2,9 skokova za 13 minuta na terenu.

Bucksi su ove sezone pokupili veterana Marvina Williamsa, koji im je potreban za doigravanje, a da bi to izveli, morali su se odreći jednog igrača na rosteru.

gol expired Ibrahimović stao uz Bobana i poslao upozorenje šefu Milana: "Radi to strastveno ili..." divider

Manje od dva tjedna kasnije Bendera su potpisali Warriorsi, gdje je dobio priliku igrati 23,4 minute po utakmici i nekako se pokušati nametnuti. Kerr je Bendera u tri od pet utakmica stavio u startnu petorku, ali najbolje izdanje pružio je s klupe. Trenutačno je na prosjeku od 6,2 poena i 6,6 skokova.

gol expired Amerikanci objavili tko je novi protivnika Filipa Hrgovića: Poznati datum i mjesto borbe divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider