Košarka
SPORTOVI
Košarka
"ovo ne važi"

Nakon spektakularnog šuta za pobjedu Bogdanovićev suigrač progovorio hrvatski: "Pas mater"

Bojan Bogdanović izazvao mnoštvo reakcija nakon možda i najboljeg šuta za pobjedu u sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bojan Bogdanović vrlo je važan kotačić u igri Utah Jazza ove sezone, u kojoj je drugi put riješio pitanje pobjednika šutom s istekom vremena.

Bogdanović je noćas šutom za tri poena srušio Houston Rocketse usred Teksasa, nakon što je u studenom na identičan način, ali pred svojim navijačima, pogodio tricu za pobjedu protiv najbolje momčadi lige - Milwaukeeja.

gol expired Kakva ludnica: Čudesni Bogdanović jednim od najboljih šutova godine zabio sa sirenom za pobjedu divider

Bogdanović je fotografiju pobjedničkog šuta za tri poena objavio na svojem Instagramu i izazvao veliki broj reakcija svojih suigrača, NBA kolega, ali i drugih hrvatskih sportaša.

"Zabilježite ovo. #sretnanovagodina #ćaća #babayaro #44 #prgavafamilijo", napisao je Babo pored fotografije.

gol expired Ne pobjeđuje se najveći svih vremena s dvije dobre runde: Miočić pokrenuo raspravu, sudac meča zbog prijetnji napustio sport divider

Jedan od njegovih suigrača, Rudy Gobert, progovorio je hrvatski, odnosno otkrio što ga je Babo naučio otkako je stigao u Utah Jazz.

"Pas mater #babayaro #thierryhenry", napisao je Gobert.

gol expired Sramotni ispad engleske zvijezde: Rasističkim i bezosjećajnim videom zgrozio mnoge divider

Ivan Rakitić objavio je emotikon krune, oznaku HR i emotikon podignutih ruku u zrak. Nemanja Bjelica, srbijanski košarkaš Sacramento Kingsa, također je bio oduševljen šutom za pobjedu.

"Ne važi ovo."

Na objavu su još reagirali Damir Kreilach, Myles Turner (bivši suigrač Bojana iz Indiane), Jordan Clarkson, Ivan Perišić...

gol expired Ibra pokušao objasniti šokantan poraz Milana nakon što je sve bilo idealno: ''Od tada se sve srušilo'' divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider