Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
jutro poslije remija

Zlatko Dalić otkazao trening reprezentacije, igrači dobili slobodno

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otkazao je trening koji se u četvrtak trebao održati u trening-kampu u Neuruppinu.

Zlatko Dalić (Foto: Ante Čizmić/Cropix)

Nakon remija Hrvatske protiv Albanije (2:2) poslije kojeg hrvatska reprezentacija ima samo bod u uvodna dva kola Eura Dalić je dao igračima slobodno.

Već uobičajeno, na prvom treningu nakon utakmice vježbaju samo igrači koji nisu bili u početnih 11, dok prvotimci imaju regeneraciju. Ovoga puta izbornik je dao slobodno i ostatku momčadi kako bi se ekipa odmorila i resetirala uoči ključne utakmice protiv Italije.

Luka Modrić neutješan nakon utakmice Šok i tuga u Leipzigu! Hrvatska ostala bez pobjede golom Talijana u 98. minuti! divider

Dva izgubljena boda protiv Albanije golom primljenim u sudačkoj nadoknadi stavila su Vatrene u tešku poziciju. Protiv aktualnih europskih prvaka sada im igra samo pobjeda, a možda čak ni ona neće biti dovoljna.

Izbornik je na konferenciji za medije istaknuo kako protiv Azzurra za nas počinje nokaut-faza.

Marcelo Brozović i Zlatko Dalić Dalić komentirao Brozovićev pad i zbog čega je Petković startao prije Budimira divider

"Nismo prošli skupinu i za nas s Italijom počinje nokaut-faza. Pobjeda nas drži na životu, neriješeno i poraz nas izbacuju s ove priče," poručio je Dalić.

Od petka se Vatreni vraćaju uobičajenom ritmu. Do utakmice protiv Italije, koja je na rasporedu 24. lipnja, hrvatski igrači će imati tri treninga. Onaj posljednji trebao bi se održati u nedjelju Leipzigu, gdje se igra utakmica, no možda Dalić ponovo povuče potez kao i prije Albanije, kada je posljednji trening odradio u kampu umjesto na stadionu u Hamburgu.

ProPale nogometaš Euro loše utječe na Paletovo zdravlje: "Kaj se imaš povlačit?! Pojedi ga, stavi ga v žep" divider

Od Neuruppina do Leipziga ima 255 km, slično kao i od Neuruppina do Hamburga (215km), stoga bi hrvatska vrsta u nedjelju mogla trenirati u svojoj bazi, a potom se autobusom uputiti u Leipzig.

Zlatko Dalić Dalić o svemu: ''Naučio sam na kritike, a kad se osvajaju medalje, onda je moja uloga nikakva'' divider

Srpski navijači Uh, kakav gaf UEFA-e: Pomiješali Srbe i Hrvate u službenom vodiču za Europsko prvenstvo divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider