Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Optimistične izjave

VIDEO Kramarić najavio velike stvari: "Ovo smo izvukli na iskustvo bezbroj fenomenalnih utakmica"

Hrvatska je pobijedila Armeniju s 1:0, ali s vrlo dobrom igrom što je komentirao i Andrej Kramarić.

Hrvatska je slavila na teškom gostovanju u Armeniji, na Kavkazu. Upisali smo nova tri boda i izbili na vrh grupe D. Zadovoljan rezultatom bio je i strijelac jedinog pogotka Andrej Kramarić.

“Zadovoljni smo s tri boda, to je najbitnije i najvažnije. Očekivali smo da će ovo biti teško gostovanje, naravno možda je to moglo izgledati i malo bolje, ali neki put lopta ulazi sama od sebe. Zapravo, kako sam ga ja zabio, uz pomoć sreće, bilo je drugih mogućnosti da bude bolji rezultat. Da ponovim, najbitnije je da smo uzeli tri boda da možemo mirnije disati.“, rekao je

Tučnjava na stadionu VIDEO Pogledajte brutalnu tučnjavu hrvatskih i armenskih navijača, jedna osoba u bolnici divider

Potvrdilo se da će ovo biti jedno od najtežih gostovanja.

“To se potvrdilo danas. Očekivali smo takvu utakmicu. Iskreno sad kad vratim vrijeme u nazad, ne znam kada smo pobjeđivali utakmice na ovim područjima. Svi znamo da su igrači i navijači na ovim područjima vrlo emotivni, svi daju maksimum i nije ih lako probiti.

Na sreću mi smo ih probili, ali na nesreću kasnije nismo mogli to realizirati. Moglo je to na papiru izgledati i puno bolje, ali tri boda su najbitnija.“, prokomentirao je strijelac pobjedonosnog pogotka. 

Armenija - Hrvatska Nastavlja se povijesni hrvatski niz u gostima: Nitko nas ne želi vidjeti na svom terenu divider

Hrvatska ima iskustvo velikih utakmica, naglasio je Kramarić. Iako smo mogli slaviti uvjerljivije bitna su tri boda.

“Moram reći da smo izvukli utakmicu na veliko iskustvo, na bezbroj fenomenalnih utakmica koje smo odigrali zadnjih godina. Jednostavno imamo top momčad, ali to je nogomet. Moramo se potvrđivati svaki dan i svaku utakmicu.

Motivirani smo, vidim dečkima na licu da nismo zadovoljeni s onime što smo napravili. To mi se najviše sviđa u ovoj grupi jer ne slavimo ono što je bilo prije. Gledamo prema naprijed i želimo uvijek postizati nove pobjede i ciljeve. Nadam se da će tako biti u budućnosti.“, izjavio je Kramarić.

Najbolji trenuci utakmice Armenija - Hrvatska (0:1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider