Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bogme je trajalo

VIDEO Pogledajte brutalnu tučnjavu hrvatskih i armenskih navijača, jedna osoba u bolnici

Armenija i Hrvatska odigrale su kvalifikacijsku utakmicu u Erevanu.

Tučnjava na stadionu (Foto: Screenshot)

Utakmica Armenija - Hrvatska nije prošla bez incidenata. Za vrijeme utakmice smo izvijestili o uletavanju drona sa zastavom, a onda se pojavila snimka tučnjave na tribini stadiona Vazgen Sargsyan.

Na snimci se vidi brutalni sukob nekoliko desetaka osoba i iako se ne može jasno razaznati tko je tko, informacije iz Erevana daju naslutiti kako se radi o manjoj skupini hrvatskih navijača koja se potukla s domaćinima.

Navodno se radilo o dvadesetak hrvatskih navijača koji su ušli u sukob s brojnim domaćim navijačima te su na kraju izbačeni s tribine. Neslužbeno, ima i privedenih.

Armtimes.com također piše kako se radilo o sukobu hrvatskih i armenskih navijača, ali ne donosi detalje. Portal Mamul piše je jedna osoba završila u bolnici.

Podsjetimo, Hrvatski nogometni savez je bio kažnjen i za ovu utakmicu nije smio prodavati ulaznice za naše navijače.

Unatoč tome, u Erevan je doputovalo 200-tinjak hrvatskih navijača. Neke od njih smo susreli u gradu tijekom dana, oni su svi srdačno porazgovarali i za Dnevnik Nove TV iznijeli svoja razmišljanja i prognoze glede utakmice Vatrenih.

Međutim, svi su oni imali nekakva hrvatska obilježja na sebi, dok su navijači u ovom sukobu bili bez dresova i vidljivih navijačkih rekvizita.

Nadamo se kako HNS neće imati novih problema s UEFA-om zbog ovih ispada.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider