Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Još ga nema na kvarneru

VIDEO Javljanje iz Rijeke: Traje utrka s vremenom sa sjajnim Vatrenim, hoće li se oporaviti do Eura?

Naš Stipe Antonijević prisustvovao je prvom treningu hrvatske nogometne reprezentacije u priremama za nadolezeći Euro u Njemačkoj.

Hrvatska nogometna reprezentacija započela je s pripremama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Vatreni će se zadržati u Rijeci do 5. lipnja, a već 3. lipnja igraju prvu prijateljsku utakmicu.

Dvoboj protiv Sjeverne Makedonije na Rujevici moći ćete pratiti na gol.hr-u i Novoj TV.

Nakon dvoboja s Makedonijom, Vatreni lete za Vatikan, a zatim za Lisabon gdje nas čeka generalna proba protiv Portugala 8. lipnja.

Izbornik Dalić je danas od 18 sati održao prvi trening reprezentacije uoči Eura. 12 igrača imao je na dispoziciji. Labrović, Ivušić, Sosa, Šutalo, Vida, Juranović, Ivanušec, Majer, Sučić Perišić, Marco Pašalić i Pjaca prisustvovali su treningu na Rujevici.

Trebao je doći Vlašić, ali oporavak ne ide po planu

Naš Stipe Antonijević bio je na Rujevici gdje je pratio trening Vatrenih. Na njemu je danas trebao biti i Nikola Vlašić, ali on nije došao u Rijeku, već je ostao u Splitu gdje će se individualno oporavljati od ozljede i trebao bi se pridružiti kadru u nekoliko narednih dana.

Njemačka policija Njemačka se za Euro priprema za teroriste, huligane i kriminalce divider

Dalić je Vlašiću ''zadao'' ultimatum, do 1. lipnja treba biti na 100 %, inače će aktivirati jedan od brojnih pretpoziva.

Iako nije bio njegov dolazak najavljen, Ivan Perišić je doputovao u Rijeku i doradio prvi trening, koji je, naravno, bio nešto lakšeg intenziteta.

Već sutra u Rijeku stižu Petković, Baturina, Livaković i Kramarić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider