Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gotovo je gotovo

Utakmicu po utakmicu (27.05.2024): Stručljaci

Novi je ponedjeljak i nova je epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu. A poslije ovog ponedjeljka ćemo na malu pauzu.

Gotova je sezona Supersport HNL-a, a sad se broje mrtvi. Za kraj voditelji podcasta Utakmicu pod utakmicu podvukli su crtu pod još jednu natjecateljsku sezonu na domaćim nogometnim pašnjacima.

Gotovo je gotovo, vjerojatno u sebi pjevuši voditeljski četverac podcasta Utakmicu po utakmicu kako bježi na godišnje odmore jer je sezona Supersport HNL-a i službeno završila. A za zadnji podcast u sad već protekloj sezoni, odlučili su administratorsku palicu prepustiti vama.

Najduži Q&A ikad

Naime, više od polovicu podcasta potrošili su na vaša pitanja i odgovore, a naše gledatelje zanimalo je sve i svašta. Tko su najbolji pojedinci sezone, najbolji trenuci, najveća iznenađenja i ostale teme koje se čupaju iz naftalina kad je vrijeme za sukus protekle natjecateljske godine.

Između ostalog, otkrili su nekoliko zanimljivih podataka po kojima je ova sezone rekordna, a oni su pokazatelj kako hrvatskom nogometu slijede bolji dani. Još samo da napravimo stadione…

Kraća analiza kola i povratak rubrikama

Za početak analize proteklog kola odlučili su se malo prošetati završnim statistikama i jasno, pošteno ih iskomentirali, a prije same analize Dinama i Rudeša, posvetili su još koju finalu Kupa koje je preko tjedna zaključeno na Rujevici.

Poslije Modrih slijedili su Rijeka i Slaven Belupo, a poslije prvaka i doprvaka na red je došao Hajduk, koji se za kraj sezone od navijača oprostio petardom u Kranjčevićevoj. Crticu su dobili Gorica i Istra, a kako su veći dio kola proanalizirali u Q&A-u, poslije nešto kraće analize prebacili su se na rubrike, koje su malo patile posljednjih tjedana.

Kraljica ostala kraljica i zadnji TTS ikad

Kladionica nije bila među njima jer su nju zbog obaveza prema sponzoru radili svako kolo, a u ovoj su epizodi malo proanalizirali svoje prognozerske mogućnosti. Kraljica je ostala kraljica drugu sezonu zaredom.

Trofej Tomislava Stipića u svom posljednjem izdanju u povijesti zato je nadoknadio sve propušteno u posljednja dva mjeseca kombiniranom analizom za travanj i svibanj, a u miks su se konačno vratili i HNLseri.

I to vam je, dragi moji, to za ovu sezonu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider