Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odigrao sjajnu utakmicu

VIDEO Gvardiol o komentarima oduševljenih Portugalaca: ''Jednu stvar znam! Gdjegod igrao..."

Joško Gvardiol je svojom igrom oduševio Hrvatsku, ali i Portugal uoči Eura 2024.

Joško Gvardiol je odigrao fantastičnu utakmicu u povijesnoj pobjedi Hrvatske protiv Portugala (2:1) u provjeri pred Europsko prvenstvo.

Čitavu utakmicu je odradio na poziciji lijevog beka, a sve je oduševio s nekoliko poteza. Prvo je majstorski zaustavio Bernarda Silvu koji se sjurio prema hrvatskim vratima, a onda i poslao Brunu Fernandesa po ćevape:

"Dobra igra, pogotovo prvo poluvrijeme. Mislim da smo izdominirali, šteta što nismo zabili koji pogodak više, jer kad pogledamo rezultat izgleda kao da je bila tijesna utakmica. Bili su opasni, koštao nas je manjak koncentracije kod pogotka, vratili smo se, nismo izgubili glavu. To je važno, za to trebamo biti spremni na Europskom prvenstvu jer nas čekaju ozbiljne ekipe", kazao je Marku Šepatu nakon utakmice.

Gvardiol je odradio sjajnu sezonu u Cityju, a njegovim potezima bili su oduševljeni i Portugalci. Nema pozicije na kojoj Joško ne izgleda sjajno, doslovno leti:

"Puno je značila sezone kod Pepa Guardiole, iako je stil igre drugačiji. Danas je bilo puno više trke, moglo se vidjeti na meni i mom licu da sam jako iscrpljen jer nisam igrao dva tjedna, ali jedno znam – gdjegod igrao, koju god poziciju igrao, dat ću svoj maksimum. Trenutno je to na poziciji lijevog beka."

Hrvatska protiv Španjolske otvara nastup na Europskom prvenstvu:

"Nakon zadnjeg Eura ostao je žal jer znam da smo smo kvalitetni, da smo spremni napraviti velike stvari. Ne želim nas puno hvaliti, jer se to može okrenuti. Znam koliko se svi trude, svi ćemo jedni drugima biti podrška u teškoj grupi", zaključio je.

Što može Hrvatska na Euru?

Ukupno glasova:

Portugal - Hrvatska VIDEO Portugalci nakon poraza pričaju o ovom detalju: "Blijeda partija, ali sudac je to morao vidjeti" divider

Hrvatska nogometna reprezentacija Vatreni mogu i bez Perišića: Je li ovo Dalićeva postava za Španjolsku i treba li što mijenjati? divider

Cristiano Ronaldo VIDEO Evo što je Ronaldo radio na klupi dok je gledao poraz od Hrvatske divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider