Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Okupljanje za Ligu nacija

Vatreni započeli "akciju Nizozemska": Oko jednog igrača lome se koplja, tko će ispasti s liste?

Hrvatski reprezentativci započeli su okupljanje za polufinale Lige nacija i sudar s Nizozemskom u Rotterdamu…

Galerija Zlatko Dalić s hrvatskim reprezentativcima Dion Drena Beljo Dion Drena Beljo Hrvatska nogometna reprezentacija

Startala je „akcija polufinale Lige nacija“. Hrvatski reprezentativci započeli su okupljanje danas popodne u zagrebačkom Sheratonu i odmah produljili u Rijeku, gdje će biti smješteni u Hilton na Costabelli, a trenirat će u kampu Rijeke na Rujevici.

Budimir mlađi VIDEO Budimirov sin napravio šou u Pamploni: Navijači mu skandirali, slavio s tatinim suigračima divider

Zasad su stigla osmorica, dok će se ostatak Vatrenih priključiti u utorak ili srijedu. Izbornik Zlatko Dalić nekima je dao dan slobodno da riješe neke privatne obveze, a u srijedu u 18 sati trebao bi imati kompletnu momčad na raspolaganju. Naravno, nedostajat će jedino Marcelo Brozović kojeg očekuje finale Lige prvaka 10. lipnja u Istanbulu.

Dion Drena Beljo Dion Drena Beljo (Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL)

Dalić objavljuje konačni popis, Beljo pod upitnikom

U Sheraton prvi je stigao Dion Drena Beljo, kojem je to premijerni poziv u seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Oko Belje se lome koplja. Naime, već danima nije jasno hoće li napadač Augsburga putovati u Nizozemsku ili će biti višak na Dalićevoj listi od 23 igrača koju mora službeno prijaviti do ponoći. Izbornik je poslao poziv 24-rici, pa jedan mora otpasti.

Manuel Ugarte u dresu Urugvaja PSG pred realizacijom velikog transfera: Parižani uplašili Chelsea i dovode igrača od kojeg se puno očekuje divider

Moguće je da Beljo bude proslijeđen mladoj reprezentaciji koja započinje pripreme za Euro U-21, no to je još uvijek neizvjesno.
Osim Belje stigli su još Petar Musa, Luka Ivanušec, Josip Šutalo, Andrej Kramarić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i Bruno Petković i Josip Stanišić, koji je malo kasnio i nije stigao na prozivku u 12:30.

Bilić dočekao Vatrene

U Sheratonu je viđen i bivši izbornik Slaven Bilić, koji je tamo vježbao u teretani. Nakon povratka iz Engleske, Bilić živi u Zagrebu i bit će specijalni stručni komentator Nove TV za utakmice u Ligi nacija zajedno s Marijom Stanićem, dok su Robert Jarni i Aljoša Vojnović već stalni komentatorski duet Nove TV.

Tko će osvojiti Konferencijsku ligu?

Ukupno glasova:

Vatrena skupina uputila se prema Rijeci u 14 sati, a dolazak u Rijeku predviđen je dva sata poslije. Konferencija za medije počinje u 17:20, a trening je u 18 sati i bit će 15 minuta otvoren za medije. Očekuje se da će izbornik na presici objaviti koji će igrač otpasti s liste. 

Hrvatska reprezentacija trenirat će u Rijeci do ponedjeljka kada putuju u Rotterdam. Vatreni polufinale Lige nacija igraju protiv Nizozemske u srijedu 14. lipnja u 20:45, a utakmicu ćete moći pratiti na Novoj TV i gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider